НовиниДепутат Черкаської міської ради планує облаштувати сквер

Депутат Черкаської міської ради планує облаштувати сквер

-

- Advertisment -

"Подав на "Громадський бюджет" проект облаштування скверу на вулиці Пастерівській між магазином АТБ (колишня "Весна") і стоянкою. Маю намір спільно із жителями мікрорайону і за допомогою міського бюджету облаштувати зелену зону, якої вкрай не вистачає 10-тисячному мікрорайону", написав на своїй сторінці у Facebook депутат Черкаської міської ради від Партії вільних демократів Максим Шадловський.

За його словами, за цей скверик "вільні демократи" боролися три роки. Спершу тут був пустир, де ріс бур’ян, амброзія, територія перетворювалася на смітник. Вночі сюди привозили будівельний непотріб.

Два роки тому завдяки депутату від Партії вільних демократів Олександру Згіблову розчистили тут територію і вивезли сміття. Потім почали юридичну боротьбу за сам сквер – спромоглися, щоб цій території надали статус природно-заповідної зони. Торік висадили тут молоді деревця. За допомогою мешканців завезли 38 "ЗІЛів" та 8 "КАМАЗів" землі та розпланували.

"Зараз планую зробити повноцінний сквер із пішохідними доріжками, лавками, освітленням, зеленими насадженнями. У нас великий мікрорайон, багато мам з маленькими дітьми, людей похилого віку. Їм треба десь відпочивати, проводити вільний час. – говорить Максим Шадловський. -"Добро" від місцевих жителів отримав. Подав і зареєстрував проект. Тепер очікую на захист і голосування. Прошу жителів Черкас у листопаді (з 1 по 14 листопада) підтримати ідею наших жителів з облаштування скверу".

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутат Черкаської міськради власними силами ремонтує зупинку громадського транспорту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x