НовиниСпортДень гри: "Черкаським Мавпам" потрібна підтримка вболівальників у матчі...

День гри: "Черкаським Мавпам" потрібна підтримка вболівальників у матчі проти "Київ-Баскету"

-

- Advertisment -

Вже сьогодні, 26 грудня, відбудеться перший чвертьфінальний матч Кубка України, в якому "Черкаські Мавпи" зустрінуться з "Кив-Баскетом". Це буде третя зустріч черкасців та киян у цьому сезоні, пише офіційний сайт клубу.

Наразі "Черкаські Мавпи" переживають вкрай складний відрізок сезону. Невдалі результати у чемпіонаті черкаські баскетболісти спробують перекрити хорошим виступом у Кубку України. На кону вихід до Фіналу чотирьох. Однак на шляху "Мавп" стоїть грізний "Київ-Баскет". 

Статусності цьому суперникові додає результат останнього очного матчу між командами. "Холодний душ" у Києві у вигляді поразки 51:90 має додати мотивації черкаській команді. Так, у Суперлізі "Мавпи" грали у вкрай усіченому складі із 8-ми осіб. Фактично до всіх проблем із травмами додалася застуда в інших ключових гравців, що і вилилося у результат.

Втім, гра чемпіонату у минулому. Попереду кубковий матч, до якого черкасці ретельно готуються. Останній матч у 2018-му році "Мавпи" намагатимуться провести якнайкраще. На користь нашій команді грає традиційно потужна домашня підтримка. Більше того, неочікувана погодна ситуація також ускладнить життя "Київ-Баскету", якому потрібно добиратися до Черкас за непростих умов.

Все це може накласти відбиток на гру команди Євгенія Мурзіна. Для підопічних Максима Міхельсона – це один із знакових матчів цієї стадії сезону. Адже керманич "Мавп" вже анонсував масштабні зміни у складі. Тому гравцям клубу потрібно доводити свою працездатність у складі чемпіона України.

Однак, яким би не був результат сьогоднішнього матчу, це лише перша частина протистояння. Друга гра відбудеться вже у 2019-му році – 5 січня.

Команді вкрай потрібна підтримка. "Черкаські Мавпи" просять у містян підтримки в останньому матчі 2018-го року.

Початок поєдинку – о 19:00.

Онлайн-трансляція матчу дивіться на телеканалі "ВІККА".

Як повідомляв сайт vikka.ua, за дві хвилини на паркеті Михайлюк допоміг "Лейкерс" здобути перемогу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Їхав, упав, поскаржився на поліцію: на черкащанина відкрили справу за неправдиве повідомлення

Черкащанин звернувся зі скаргою на працівників поліції. Перевірка встановила, що він здійснив неправдиве повідомлення на спецлінію 102 через образу...

На Черкащині підтопило поля та село Хрещатик

У зв’язку з весняним водопіллям оголошено ІІ рівень небезпеки. Унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, у верхів’ї Кременчуцького...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x