НовиниЧеркащинаДень Черкас стартував: перегони на саморобних тачках можна дивитися...

День Черкас стартував: перегони на саморобних тачках можна дивитися онлайн

-

- Advertisment -

"Ракетомобіль", "Божевільний локомотив", "Офіс на колесах" – цю та іншу диво-техніку побачать черкащани вже сьогодні, 15 вересня, на перегонах на саморобних тачках "Крутий спуск". Цього року оригінальні змагання організатори – Автомобільний клуб "Черкаси" – приурочили до Дня міста. Про участь в перегонах заявили 15 команд-сміливців. Побачити їх можна не лише на Замковому узвозі, де проходять змагання, а і в онлайні.

Ще напередодні більшість команд дороблювали свої тачки. Все для того, аби здивувати містян та суддів своїми креативними ідеями. Та судді оцінюватимуть не лише зовнішній вигляд тачок, а й їхнє внутрішнє наповнення (гальма, рульову систему тощо.)

Цьогоріч на черкаські саморобні машинки приїде подивитися і відомий байкер та організатор мотофесту "Тарасова гора" Ашот Арушанов. Він буде серед п’яти суддів перегонів. Окрім нього бали командам виставлятимуть ще й журналіст Валентин Чернявський, модель Анна Соколова, представник страхової компанії Наталія Нефедова, а також представник організаторів та керівник автоклубу "Черкаси" Андрій Яроменко.

Команди боротимуться за перемогу у трьох номінаціях: "найкреативніший", "найшвидший" та "неспинний".

Вже з 12 години черкащани можуть роздивлятися та фотографуватися біля тачок, а старт першої машинки заплановано на 13:00.

Окрім того, за перегонами на саморобних машинках можна спостерігати і в онлайні. На ютуб-каналі автомбільного клубу "Черкаси" буде здійснюватися пряма трансляція змагань. Початок о 13:00. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, до Дня міста в Каневі провели суботник.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x