НовиниЧеркащинаДебютант "Черкаських Мавп" прокоментував свій дабл-дабл у грі проти...

Дебютант "Черкаських Мавп" прокоментував свій дабл-дабл у грі проти "Шаманів"

-

- Advertisment -

У матчі Кубку України проти столичних "Шаманів" молодий центровий "Черкаських Мавп" Ігор Сергеєв відіграв всього лише свій другий повноцінний матч за місцевий клуб. Однак – вкрай результативно! На його рахунку ефектний дабл-дабл: 15 очок, 14 підбирань та 5 блок-шотів! До цього вихованець полтавського баскетболу дебютував за "Мавпи" і у Суперлізі Парі-Матч. Після гри 17-річний центровий прокоментував вихід в ¼, пише офіційний сайт черкаського клубу. 

"Хотілося б подякувати уболівальникам. Попри те, що ця гра була проти аматорів, вони прийшли і підтримали нас. Тренерський штаб, думаю, цей матч розцінював більше як тренувальний процес, але уболівальники все одно зуміли створити хорошу атмосферу, яка гнала нас уперед, – говорить Ігор. – Другу половину ми грали складом, який більше виступає у Вищій лізі, ми були зарядженні, але з підтримкою було ще краще".

Спортсмен каже: хоч початок матчу через власні переживання не вважає вдалим для себе, однак йому дуже хотілося довести тренеру свої вміння і можливість грати на рівні клубу Суперліги.

Цей сезон – визначальний для Ігоря Сергеєва, адже цьогоріч хлопець дебютував у професійному баскетболі. І хоч поки що більшу частині ігрового часу він провів на паркеті кубкових матчів, вважає це величезним досвідом для себе.

"Коли тебе на майданчику оточують професійні гравці та дають тобі підказки – це теж дуже великий досвід для молодого гравця", – запевняє спортсмен. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкські Мавпи" стартували у дебютному сезоні Суперліги 3х3. 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x