додому Новини Гроші Де замовити квiти в Черкасах?

Де замовити квiти в Черкасах?

0

Букет квітів – це завжди безпрограшний подарунок. Але в чому полягає секрет популярності подібного презенту і де купити квіти в Черкасах, ​​не залишаючи власної оселі?

Як відомо, квіти – це надійний спосіб завоювати та зберегти почуття вашої обраниці. Недарма говориться, що шлях до серця дівчини вистелений квітами. Також квіткові композиції є постійними супутниками всіх урочистих подій. Замовлення квітів на сайті компанії Flowers.ua, яка вже 20 років займається доставкою квітів та подарунків по Україні та всьому світу, дуже просте. Все, що від вас вимагається – небагато часу та доступ в інтернет. Доставка квітів у Черкасах безкоштовна.

Чому варто купити букет квітів?

Квіти допомагають боротися зі стресом та покращують настрій. Особливо це стосується жінок, у яких зорові рецептори більш чутливі до сприйняття палітри кольорів, а нюх – до ароматів. Тому насичені відтінки та приємний запах просто не можуть залишити їх байдужими.

Згідно з дослідженнями вчених, жінки високо оцінюють рівень інтелекту чоловіків, які дарують квіти. Отже, квіти з доставкою коханій дружині, мамі або доньці автоматично зроблять вас більш чуйною особою. Одним лише букетом квітів можна показати дорогій людині її унікальність і неповторність. Потребу виділятися і бути несхожим на інших має кожен з нас. І не забувайте: отримати букет квітів у подарунок від дорогої серцю людини приємно вдвічі, тому балуйте своїх рідних частіше.

Квіти у коробці: трендовий подарунок

Усі знають, що перед букетом квітів не встоїть жодна дівчина. Троянди, хризантеми, айстри, гербери, нарциси та тюльпани – всі ці та інші рослини стануть чудовим презентом, який підійде до будь-якого випадку і просто так, без приводу. Але що робити, якщо не хочеться дарувати звичайний букет квітів. Тоді флористи радять звернути увагу на квіти у коробці. Це нетривіальний подарунок і незвичайний сюрприз, який буде гідно оцінений.

Сьогодні купити квіти в коробці радять усім, хто хоче зробити своїй половинці оригінальний подарунок. Переваг у цього презенту чимало.

По-перше, така композиція дуже цікаво і незвично виглядає.

По-друге, ефект сюрпризу. Адже ніколи не знаєш, що на тебе чекає всередині.

По-третє, рослини в капелюшній коробці набагато довше зберігають свою свіжість завдяки спеціальній флористичній губці, яка знаходиться всередині та живить їх вологою. Є ще один подібний варіант презенту – квіти у кашпо. Кашпо – це сучасний резервуар, який, як і коробка, продовжує життя рослин, виглядає дуже мило і незвичайно, але є трохи меншим за розмірами та може мати дивакуваті форми.

Бонуси від Flowers.ua

  1. Найширший вибір квітів: в асортименті компанії є як сезонні квіти місцевого походження, так і привізні сорти.
  2. Оригінальні квіткові композиції: квіткова композиція у вигляді кошеня або цуценя, квіти, викладені у формі серця – все це та багато іншого можна знайти на сторінках каталогу.
  3. Заміна квітки: за бажанням ви можете попросити менеджера замінити будь-яку квітку з композиції на іншу. Це може знадобитися, якщо адресат має алергію на певний сорт або якщо ви захочете дещо змінити композицію на свій розсуд.
  4. Доступні ціни: власні квіткові майстерні, співпраця з надійними та перевіреними постачальниками, а також сучасні логістичні схеми дозволяють Flowers.ua не завищувати ціни на квіти з доставкою. Також діє безкоштовна доставка по всіх обласних центрах країни.
  5. Знижки та акції: бути постійним клієнтом Flowers.ua дуже вигідно. До того ж можна отримати кешбек до 20%, якщо провести оплату карткою одного з великих українських банків.

Доставка квітів у Черкасах точно в строк

Скориставшись послугами компанії, ви зможете недорого придбати квіти на замовлення з доставкою до будь-якого району Черкас у будь-який час ранку, дня та вечора. Креативні флористи компанії складають гарні букети, класичні та оригінальні, використовуючи тільки найсвіжіші рослини, а тому кожен букет тривалий час радуватиме адресата своєю привабливістю. Просто в режимі онлайн можна замовити квіти різних сортів і в будь-якій кількості – від однієї до 1001 штуки. А акуратне і стильне оформлення зробить ваш сюрприз ще більш незабутнім.

Замовлення квітів за допомогою телефону

У Flowers.ua є чудова новина для всіх, хто звик здійснювати шопінг через смартфон – компанія має офіційний додаток для смартфонів на базі iOS та Android, який дозволить заощадити свій час і зробити вигідну покупку, перебуваючи хоч вдома, хоч в офісі, хоч у ресторан або спортзалі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version