НовиниДе найчастіше грабують черкащан: антирейтинг районів і міст

Де найчастіше грабують черкащан: антирейтинг районів і міст

-

- Advertisment -

Витягають гаманці, крадуть автомобілі та ошукують винаймачів квартир. Такими, і не лише такими способами грабують черкащан винахідливі та зухвалі злодії. Які ж злочини трапляються на Черкащині найчастіше та де варто бути обережнішим, – сайт vikka.ua дізнавався у поліції.

Протягом другого півріччя 2015 року надійшло 76 тисяч 900 заяв та повідомлень громадян про вчинені правопорушення, найбільша кількість яких зареєстрована в м. Черкаси – 24 тисячі 898 заяв. Наступними йдуть Уманський, Смілянський, Черкаський, Звенигородський, Канівський та Шполянський райони.

Разом з тим, найбільша кількість кримінальних проваджень зареєстрована в Черкаському, Смілянському, Уманському та Золотоніському районах.

Найпоширенішими видами кримінальних правопорушень, за даними Головного управління Національної поліції в Черкаській області, є злочини майнової спрямованості, а саме – крадіжки (8207 фактів). З них найбільше трапляються шахрайства, пограбування, квартирні крадіжки, незаконні заволодіння автотранспортом та розбійні напади.

Зазначені види злочинів переважно здійснюються у великих містах. Зокрема у Черкасах найбільше крадіжок протягом другого півріччя 2015 року було скоєно у мікрорайоні Митниця, Сєдова та Південно-Західному. Слідом за Черкасами за кількістю крадіжок йдуть міста Умань, Сміла та Звенигородка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин зняв короткометражний фільм про шахрайство із банківськими картками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Збитків майже на 100 тис. грн: черкаські патрульні зупинили незаконний вилов риби

Черкаський водний патруль виявив чоловіка, який здійснив незаконний вилов риби. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Під час...

Продав згорток за 800 гривень: смілянина заарештували за торгівлю психотропами

Правоохоронці затримали та повідомили про підозру смілянину за фактом збуту особливо небезпечної психотропної речовини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x