НовиниДе черкащани зможуть скупатися на Водохреща: перелік місць

Де черкащани зможуть скупатися на Водохреща: перелік місць

-

- Advertisment -

До Водохреща на Черкащині визначили 53 місця для купання, чотири з них – в обласному центрі. Про це повідомляє речник ДСНС в Черкаській області Константин Проценко у Facebook.

Як зазначає Проценко, починаючи з ранку 18 січня, співробітники управління та пожежно-рятувальних частин посилено патрулюватимуть місця масового перебування людей на водних об'єктах. У визначених місцях також будуть розгорнуті спеціальні аварійно-рятувальні пости.

В обласному центрі очистити себе від гріхів можна буде на пляжі "Митницький" (перехрестя вул. С. Смірнова – вул. Г. Дніпра), "Рів'єра", "Річковий порт" (вул. Козацька, біля фітнес-клубу) та поблизу ресторану "Бочка" (вул. Гагаріна).

На пляжі "Рів’єра" освячувати воду буде безпосередньо Митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан. На містян тут також чекає запуск голубів, театралізоване дійство, козацькі забави, катання на конях, гарячі напої та смаколики, безкоштовний глінтвейн.

Управління ДСНС рекомендує усім, хто планує при здійсненні святкових обрядів зануритися у холодну воду дотримуватися нескладних правил: перед зануренням в ополонку розігріти тіло. Краще занурюватися по шию, не замочивши голову, щоб уникнути рефлекторного звуження судин головного мозку. Аби уникнути загального переохолодження організму, час перебування в ополонці обмежити 1 хвилиною, а пірнати не більше трьох разів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Водохреща у Черкасах містян пригощатимуть глінтвейном та смаколиками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x