НовиниКриміналДБР прийшло в черкаську мерію: розслідують махінації із прибиранням...

ДБР прийшло в черкаську мерію: розслідують махінації із прибиранням вулиць

-

- Advertisment -

Слідчі ДБР викрили чиновників Департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, які сприяли розтраті 3 млн гривень з державного бюджету. Про це інформує пресслужба ДБР.

Як повідомляють правоохоронці, Департамент ЖКК провів тендер на послуги з прибирання міських вулиць. Переможцем стала компанія, що брала участь в аукціоні, як платник ПДВ. Проте вона після тендера анулювала свою реєстрацію, як платника цього податку.

Встановлено, що під час підписання договору чиновникам було про це відомо, але вони все одно підписали договір на оплату послуг з урахуванням 20% ПДВ. Через це з місцевого бюджету було безпідставно витрачено 3 млн гривень.

Як стало відомо, правоохоронці прийшли з обшуками до керівника департаменту ЖКК міської ради Олександра Яценка та черкаського підприємця Андрія Бортника.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Бортник придбав літак. За інформацією депутата Черкаської обласної ради Олександра Радуцького, він коштував 350 тис. доларів. У той час підприємець інформацію спростовує і називає вартість літака – «бюджетною».

Щодо посадовців мерії та підприємця порушено дві кримінальні справи. Процесуальне керівництво здійснює Київська міська прокуратура, оперативний супровід – ДБР.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах керівник «Нової Якості» обзавівся персональним літаком

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x