НовиниЧеркащинаДату святкування випускного у Черкасах не збираються змінювати

Дату святкування випускного у Черкасах не збираються змінювати

-

- Advertisment -

У Черкасах не збираються переносити дату святкування випускного вечора 2019. Про це у коментарі журналістам сайту vikka.ua повідомив директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов.

Зазначимо, що 18 березня на сайті Черкаської міської ради почався збір голосів на електронну петицію про дату перенесення випускного вечора. Батьки деяких учнів не погоджуються із рішенням провести свято у середу 26 червня.

"Проведення випускного в робочий день веде до безлічі незручностей і, навіть, унеможливлює присутність деяких батьків на святі. Просимо призначити святкування випускного на суботній день 29 червня", − зауважила авторка петиції Ірина Сидоренко.

Натомість у департаменті освіти таку пропозицію не підтримують. Із датою проведення випускного саме 26 червня виступили та майже одноголосно підтримали директори міських шкіл. Зазначимо, що тоді із пропозицією святкування 29 червня виступили лише чотири навчальні заклади.

"Варіант перенесення дати випускного є малоймовірний. Ситуація, яка склалася, є побічною формою демократії. І, відповідно, ми починаємо гратися туди-сюди. Тому я вважаю, що відсотків на 99 дата випускного не буде змінюватися. Окрім цього, дуже багато закладів освіти вже побронювали собі місце для проведення випускного та почали повноцінну підготовку саме на 26 червня", − повідомив у коментарі журналістам Сергій Воронов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, понад десяток черкаських шкіл залишились без фінансування з бюджету міста.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах прокуратура захистила ще один історичний будинок (ФОТО)

Прокурори Черкаської обласної прокуратури захистили в суді ще один історичний будинок, який розташований по бульвару Шевченка в центральній частині...

Війна відібрала життя захисника зі Сміли

Внаслідок російсько-української війни помер смілянин Аркадій Покуль. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Аркадій Покуль був старшим сержантом, командиром...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x