додому Новини ЦВК примушує міську комісію таки зареєструвати "Вільних демократів"

ЦВК примушує міську комісію таки зареєструвати "Вільних демократів"

0

Центральна виборча комісія скасувала постанову міської ТВК щодо відмови у реєстрації 12 кандидатів від Партії вільних демократів. Відповідна постанова з'явилася на сайті ЦВК.

"Безпідставне та необґрунтоване рішення Черкаської міської виборчої комісії про відмову в реєстрації кандидатів у депутати на виборах до Черкаської міської ради порушує основні засади виборчого процесу, встановлені статтею 11 Закону, а також права суб’єктів виборчого процесу", – ідеться у постанові ЦВК.

Також ЦВК зобов'язала тервиборчком таки зареєструвати кандидатів від Партії вільних демократів: Брик І.М., Воропая Д.П., Галяна С.В., Глинської Т.І., Дедіченка С.О., Ільєва Д.В., Нагорного О.І., Погостінської Ю.О., Саєнко О.Є., Хіміч Г.П., Шадловського М.В., Ястребова Ю.Ю., що є у виборчому списку Черкаської міської організації ПВД, з урахуванням виправлених помилок та неточностей в поданих документах, у строк до 9 жовтня 2015 року включно.

Як повідомили кореспонденту vikka.ua, засідання ТВК відбудеться сьогодні о 18:00.

Кого у списках веде Партія вільних демократів, читайте у статті "Через суди до реєстрації. "Оновлений" список Сергія Одарича".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version