додому Новини Кримінал У Черкасах інженера підозрюють у розтрачанні грошей на будівництві ДЮСШ

У Черкасах інженера підозрюють у розтрачанні грошей на будівництві ДЮСШ

0

Інженера технагляду підозрюють у службовій недбалості під час використання бюджетних коштів, що були виділені на реконструкцію та добудову закладу черкаської ДЮСШ. Про це повідомила пресслужба Черкаської окружної прокуратури.

За даними слідства, інженер протягом 2018–2019 років неналежно виконував покладені на нього службові обов’язки, здійснюючи технагляд за виконанням будівельних робіт під час реконструкції та добудови спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи в Черкасах. Як наслідок недогляду – відхилення від проектної документації та застосування матеріалів, що не передбачені проєктом.

Згідно з проведеними експертизами, це призвело до неможливості подальшої добудови та використання спортзалів за цільовим призначенням без виконання робіт з цілковитого демонтажу деяких несучих конструкцій або без внесення змін до проектної документації в частині підсилення існуючих несучих конструкцій.

Неналежно виконані роботи повністю оплатили з бюджету, тож недбалість інженера спричинила тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам на загальну суму більш ніж 1,8 млн грн.

Чоловікові повідомили про підозру за фактом вчинення службової недбалості, що завдало тяжких наслідків охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

Читайте також: Поліція стріляла по колесах: у Корсуні-Шевченківському затримали наркобанду.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version