НовиниКриміналНа Тальнівщині хлопець та дівчина виманили у пенсіонерки гроші

На Тальнівщині хлопець та дівчина виманили у пенсіонерки гроші

-

- Advertisment -

Правоохоронці на Тальнівщині затримали молодих людей, які “заробляли” на шахрайстві. Про це повідомляє Поліція Черкаської області.

Легких грошей хотіли 21-річний чоловік та 18-річна дівчина. Вони виманили у пенсіонерки всі збереження. Парі загрожує кримінальна відповідальність. Слідчі вже повідомили про підозру.

8 січня до Тальнівського відділення поліції звернулася 75-річна місцева жителька. Вона розповіла, що на її стаціонарний телефон зателефонував невідомий з розповіддю про лихо, яке нібито трапилося з її донькою. Пенсіонерці сказали, що рідна людина потрапила в ДТП й перебуває у тяжкому стані, а на її лікування терміново потрібні кошти.

Невдовзі додому до бабусі прийшов молодий чоловік, якому вона віддала 280 євро та 10 000 гривень. Після того, як незнайомець пішов, пенсіонерка зв‘язалася з донькою та дізналася, що насправді донька вдома й з нею все гаразд. Ошукана тальнівчанка негайно зателефонувала «102».

Тальнівські поліцейські спільно з працівниками Управління карного розшуку провели ряд заходів та оперативно встановили, що до злочину причетні 21-річний молодий чоловік і його 18-річна дівчина. Вони родом з Одеси.

Наразі слідчі, за процесуального керівництва Звенигородської прокуратури, повідомили правопорушникам про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Поліція перевіряє зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Слідство триває.

Читайте також:

Неподалік Сміли сталися дві автокатастрофи

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x