НовиниЦьогоріч дерева у Черкасах не потерпатимуть від шкідників

Цьогоріч дерева у Черкасах не потерпатимуть від шкідників

-

- Advertisment -

Із міського бюджету Черкас на озеленення міста спрямують п’ять мільйонів гривень. Зокрема, вперше у міському бюджеті передбачено кошти на боротьбу зі шкідниками дерев. Про це УНН-Центр розповів начальник відділу екології департаменту ЖКК Черкаської міської ради Володимир Гусаченко.

"Ці гроші будуть витрачені на утримання безгосподарських скверів, а таких в місті одинадцять (Сонячний, алея Путейка, Студентський, парк Європейський та інші), та лісопаркових зон. Що входить в утримання? Косіння трави, знищення бур’янів, полив, прибирання вітровальних та знесення аварійних дерев, проріджування зон від самосійних дерев, протипожежні заходи і таке інше. Вперше у бюджеті міста (в межах цих 5 млн гривень) передбачено кошти – 80 тисяч гривень – на боротьбу зі шкідниками дерев у парках та лісопаркових зонах, а їх у місті близько 100 гектарів", – розповів Володимир Гусаченко.

Крім того, кошти на озеленення витрачатимуть на благоустрій площ біля міськради, драмтеатру, скверу Симоненка, навпроти податкової та інших.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаському дитсадку обрізали аварійні дерева.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах чоловік вбив знайомого, якого запросив пожити до себе

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкас, який вбив свого знайомого. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної...

На Черкащині браконьєр наловив риби майже на мільйон гривень

Учора черкаський водний патруль виявив незаконний вилов риби на прибережній смузі річки Сула поблизу села Кліщинці. Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x