НовиниЧеркасиЦього тижня «Черкаські Мавпи» зіграють три матчі 

Цього тижня «Черкаські Мавпи» зіграють три матчі 

-

- Advertisment -

Після новорічної паузи далі триває регулярний чемпіонат Суперліги Parimatch. Цього тижня бабл відбудеться у Черкасах. Повідомляють на сайті БК «Черкаські Мавпи»

10 січня в ПС «Будівельник» розпочнеться черговий бабл, в якому зіграють шість команд. Черкаси прийматимуть команди «Запоріжжя», «Київ-Баскет», «Прикарпаття-Говерла-КФВ», «Старий Луцьк-Університет» та «Політехніка-Галичина», які відіграють між собою 9 матчів.

10 січня. Суперліга Parimatch

«Політехніка-Галичина» – «Черкаські Мавпи»

Перша зустріч команд у цьому сезоні. Політехніка наразі посідає 6-те місце турнірної таблиці Суперліги, а Мавпи розпочинають рік на останній сходинці. Як вже повідомлялось раніше, в черкаській команді відбулися суттєві зміни. За час перерви «Черкаські Мавпи» змінили головного тренера та підписали ще одного легіонера, тож яким буде їх дебют у складі Мавп, дізнаємося вже в перший ігровий день 2023 року.

11 січня. Суперліга Parimatch

«Старий Луцьк-Університет» – «Черкаські Мавпи»

У другий ігровий день черкаського баблу Мавпи протистоятимуть Луцьку. Минула зустріч команд була доволі напруженою, черкасці мали кращі кидкові показники, але Старий Луцьк виграв підбирання, пробив на 16 штрафних більше, припустився меншої кількості втрат та виборов перемогу в поєдинку.

Зараз «Черкаські Мавпи» перебувають в оптимальному складі, тому гра не буде схожа на першу. У матчі з командою «Старий Луцьк-Університет» очікується боротьба.

12 січня. Суперліга Parimatch

«Черкаські Мавпи» – «Київ-Баскет»

Команди вже зустрічались на початку цього сезону і того разу «Київ-Баскет» розгромив «Черкаських Мавп» з рахунком 85:57.  Кияни ведуть боротьбу за місце в трійці лідерів турнірної таблиці, посідаючи наразі четверту  сходинку.

Варто зазначити, новий тренер Мавп Артем Сліпенчук декілька сезонів відпрацював в тренерському штабі киїівської команди, що додає матчу інтриги.

Всі матчі проходитимуть без глядачів, побачити їх вболівальники зможуть онлайн.

Читайте також:

У черкаських боксерів – нове спорядження для тренувань

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x