НовиниСпортЦього тижня «Черкаські Мавпи» продовжать серію домашніх матчів (Фото)

Цього тижня «Черкаські Мавпи» продовжать серію домашніх матчів (Фото)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» продовжують серію домашніх матчів. Цього тижня відбудеться ще одна гра Суперліги Паріматч у ПС «Будівельник». Також у програмі заплановано один матч Кубка України.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Так, у середу, 21 жовтня, о 17:00 дублери «Черкаських Мавп» розпочинають боротьбу у Кубку України. У Черкасах відбудеться матч першого попереднього етапу турніру. Підопічні Георгія Ступенчука на власному паркеті приймають дублерів «Прометея».

Колектив із Кам’янського новостворений, де грають вихованці місцевої баскетбольної школи. Тому буде цікаво поспостерігати на гру двох молодих команд. У «Мавп-2» цього сезону дуже молодий склад, чимало часу отримують 15-річні та 16-річні гравці. А лідерами команди є гравці основної команди – Сергій Скіра та Дмитро Нагорний.

Цими вихідними «Мавпи-2» продемонстрували непогану гру у Вищій лізі. Очікуємо такого ж і в Кубку України.

Вже у п’ятницю, 23 жовтня, о 18:30 «Черкаські Мавпи» зіграють із «Запоріжжям». Через серію травм та заражень коронавірусом, баскетболісти хоч і чинили опір суперникам, втім молодий склад черкаської команди не зумів здобути бодай одну перемогу. Втім є гарна новина, в останній грі нарешті дебютували у новому сезоні Суперліги Паріматч Володимир Конєв і Лакі Джонс. Також повернувся Сеад Хаджифейзович. Можливо, незабаром на паркет повернуться й інші основні гравці. Таким чином, є сподівання, що команда поступово почне додавати.

Зараз в гості до Черкас їде один із лідерів чемпіонату – «Запоріжжя». Команда Валерія Плєханова перебуває у чудовій формі на старті сезону, тому черкасцям буде непросто. «Мавпи» і «Запоріжжя» щороку влаштовують яскраві й результативні протистояння. В обох команд є чимало гравців, котрі справно набирають очки.

Цей матч знову буде показано на великому екрані на Соборній площі Черкас. Минулого разу там зібралося чимало вболівальників «Мавп». Приходьте підтримувати нашу команду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дублери «Черкаських Мавп» у непростих матчах поступилися «Житомиру».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x