НовиниЧеркащинаЦього тижня "Черкаські Мавпи" потребують підтримки вболівальників

Цього тижня "Черкаські Мавпи" потребують підтримки вболівальників

-

- Advertisment -

В Україні виходить на фінішну пряму баскетбольний сезон. Відповідно до календаря плей-оф сезон у Суперлізі Парі-Матч завершиться уже 1 травня, це за умов, якщо фінальна серія триватиме максимальні п’ять матчів. Водночас, стартують плей-офи уже 26-го березня.

В суботу "Черкаські Мавпи" відіграли останній пропущений матч регулярного чемпіонату і на сьогодні, перед заключним туром регулярного чемпіонату турнірна таблиця набула цілком зрозумілого вигляду. Усі команди ліги відіграли по 26 матчів і в найближчі 6 днів ще зіграють по дві гри. Черкасці наразі лише на 7-му місці турнірної таблиці, але, на щастя для нас, останні два матчі ми граємо на рідному майданчику і можемо дещо покращити своє положення. Цієї середи "Мавпи" у ПС "Будивельник" приймають "Політехнік", а в п’ятницю вони зіграємо проти "Дніпра". Про це повідомляє прес-служба черкаського баскетбольного клубу.

Черкасцям потрібно зробити важливий ривок на фініші регулярного чемпіонату аби якомога вище піднятися у турнірній таблиці. Перед вирішальним тижнем регулярки у Суперлізі Парі-Матч турнірна таблиця чітко поділилася на три частини. У верхній "Хімік", "Дніпро" та "Запоріжжя" боротимуться за 1-3 місце і перевагу свого майданчика у 1/4 та потенційних других етапах плей-оф.

У центральній – "Київ-Баскет" та "Миколаїв" б’ються за принциповий четвертий рядок турнірки. Однозначно ці клуби зустрінуться у 1/4, однак у короткій серії до двох перемог життєво-важливою є перевага домашнього майданчика, до того ж зважаючи на дуже рівний чемпіонат цілком ймовірний апсет лідера сезону, на якого ця пара виходить в 1/2, уже у першому раунді плей-оф.

Наразі найбільш цікавою є нижня частина турнірної таблиці, у якій опинилися "Черкаські Мавпи", "Одеса" та "Політехнік". У цих розбірках "Мавпи" припустилися поразки в Одесі – 81:84, але все ще зберігають високі шанси на 6 рядок. Задля цього команді Максима Міхельсона потрібно краще відіграти проти "Політехніка" і "Дніпра" ніж "Одеса", яка на виїзді зіграє проти мотивованих "Запоріжжя" і "Миколаєва".

Очікувано, що в усіх заключних матчах регулярного сезону Суперліги Парі-Матч нас чекають неймовірно запеклі поєдинки, які всерйоз вплинуть на розподіл турнірних місць та формування пар 1/4 фіналу.

Відповідно, "Черкаські Мавпи" входять у фазу завершального місяця сезону. Уже в середу, о 19:00 нашим баскетболістам неймовірно потрібна допомога уболівальників під час домашньої гри проти "Політехніка", а в п’ятницю о 19:00 черкасці приймуть свого принципового суперника – "Дніпро".

Квитки на важливі матчі на сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в ефектній грі "Черкаські Мавпи" поступилися "Одесі".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x