НовиниЧеркащинаЦього тижня "Черкаські Мавпи" потішать любителів баскетболу енергійними матчами

Цього тижня "Черкаські Мавпи" потішать любителів баскетболу енергійними матчами

-

- Advertisment -

Цього тижня "Черкаські Мавпи" потішать любителів баскетболу цілою низкою матчів. Тут і ігри основної команди у Суперлізі, важливий тур проводять "Черкаські Мавпи-2" і домашні матчі проведуть вихованців у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі України. Про це повідомляє прес-служба БК.

Так, 14 лютого о 19:00 "Черкаські Мавпи" заграють проти "Хіміка". Усім закоханим чудовий подарунок – домашня гра "Черкаських Мавп" у Суперлізі. У гості до Черкас завітає лідер цьогорічного чемпіонату, южненський "Хімік". Цього сезону черкасці ще не вигравали у цієї команди. Але кожен із матчів був насиченим на яскраву боротьбу. В обох команд хороший підбір виконавців, як українська частина складу, так і легіонерський десант. Квитки на матчі можна придбати на сайті.

Вже 16 лютого о 14:00 у ПС "Будівельник" "Черкаські Мавпи" боротимуться проти "Одеси". Це обіцяє бути ще одне цікаве протистояння. Лише друга зустріч "Черкаських Мавп" і "Одеси". Ще два матчі між цими командами будуть зіграні пізніше. У січні підопічні Максима Міхельсона у гостях переграли команду Олега Юшкіна. До Черкас одесити їхатимуть аби взяти реванш. Важливою є гра у турнірному значенні. Попри те, що "Мавпи" посідають останню сходинку, але у них всього на дві перемоги менше, ніж у "Одеси". Є нагода зменшити відставання.

15-16 лютого "Черкаські Мавпи-2" зіграють із командою "Говерла". Дублери "Черкаських Мавп" приймають грізного суперника у Вищій лізі – івано-франківську "Говерлу". Команда має у своєму складі чимало колишніх гравців Суперліги – це і Олександр Шостуха, і Віталій Вінтоняк, і Володимир Орленко. Для молодого складу дубля "Мавп"  не просте випробування, але цікавіше.

"До кінця чемпіонату у нас лишилося два домашніх тури. Власне на ці матчі налаштовуємося вкрай серйозно, будемо намагатися по-максимуму здобути перемоги", − зазначив головний тренер "Мавп-2" Едуард Скрипець.

Із 14 по 17 лютого "Черкаські Мавпи-05" проводитимуть домашній тур ВЮБЛ. Підопічні Василя Івлєва продовжують виступи у чемпіонаті України. У гості до Черкас їде п’ять команд із Харкова, Ужгорода, Рівного та Броварів. "Черкаські Мавпи-05" проведуть чотири матчі. Розклад ігор стане відомий пізніше.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-2" двічі поступилися команді з Тернополя.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x