НовиниЦирк і дерибан: депутат пояснив, чому прогуляв третину засідань...

Цирк і дерибан: депутат пояснив, чому прогуляв третину засідань міськради

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міської ради від "УДАРу" Сергій Кудактін у Facebook відреагував на заяву руху "Чесно" про те, що він очолює список "прогульників" засідань.

"Спробую коротко. З 29 пленарних засідань я пропустив 12. З 12 пропущених мною засідань 7 (!) були "земельні", на які я не хожу принципово. Можете сприймати це як небажання брати участь у земельному "дерибані". 2 засідання пропустив у серпні 2014 року, коли намагалися обрати секретаря міської ради. Гадаю, не треба нагадувати про цирк, що тоді робився на сесії? Брати в ньому участі я не мав жодного бажання. Одне засідання (06.05.15) було позачерговим і мене просто фізично не було у місті", – відзвітував Кудактін.

Також він розкритикував сам підхід "Чесно" до оцінювання роботи депутата.

"Ще раз наголошую, що ефективність роботи депутата – це не просто ходити на сесії! 80 % роботи та часу витрачається поза сесійною залою! Особливо це стосується депутатів-мажоритарників. Якби я приходив на кожне засідання і, наприклад, читав книжку або грався на телефоні, не голосував би за жодне питання чи постійно утримувася, то при такому підході я був би класним депутатом, який не пропустив жодного засідання сесії! Але якою була б моя ефективність? Шановні, відходьте від "совкового" підходу "просто посчитать" і починайте аналізувати більш глибоко!" – закликав депутат.

Нагадаємо, у ТОП-10 антирейтингу по депутатській дисципліні потрапили лідер фракції "УДАР" в міськраді Сергій Кудактін, який прогуляв 41 % засідань ради, депутат від партії "Рідне місто"Валентина Душок (була відсутня на 38% засідань міськради). Третину сесій пропустив ударівець Нарек Казарян. Армен Акопян, Максим Скорик, Володимир Бурячинський, Костянтин Чернецький та Микола Булатецький проігнорували 29% засідань Черкаської міськради. На чверті засідань не з`явилися Руслан Петрик і Володимир Гудзенко.


Інфографіка сайту "Чесно"

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Незаконний рибний промисел: прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох золотонісців

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Золотоніського району, які займалися незаконним рибним добувним промислом. Про це...

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x