НовиниЧеркасиЦіну знижено: у Черкасах не змогли здати в оренду...

Ціну знижено: у Черкасах не змогли здати в оренду колишній нічний клуб

-

- Advertisment -

Фонд держмайна України в Черкаській області оголосив повторний аукціон із здачі в оренду приміщення колишнього нічного клубу  «Holiday». Цього разу стартову ціни оренди знижено удвічі. Здається в оренду приміщення першого поверху і замощення. Будівля належить Черкаському апеляційному суду. Оголошення про пошук орендаря розмістили на порталі Української універсальної біржи.

В першому аукціоні, який відбувся 11 травня, взяли участь три конкуренти. Ціна зросла до 46 тис грн. Проте переможець був дискваліфікований. Тому Фонд держмайна оголосив повторний конкурс при цьому знизив стартову ціну удвічі.

Це будівля колишнього готелю «Росава». У лівому крилі готелю розміщувався нічний клуб «Holiday». Старше покоління черкащан має його добре памятати. Окрім дискотеки, там ще був більярд.

Готель «Росава», як і інше майно, зокрема база «Придніпровська», що в Благодатному, належала підприємству «Черкаситурист». У 2010-2012 році прокуратура через суд визнала приватизацію цих обєктів незаконною. Згодом будівлю готелю передали Черкаському обласному апеляційному суду.

Нині приміщення, де раніше розташовувався нічний клуб, здають в оренду. Там можуть розміщуватися коворкінги, кафе, тренажерний зал та інше. аукціон має відбутися 21 червня.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • У селі Прохорівка, колишнього Канівського району, продається база відпочинку. Власники хочуть за неї майже 150 млн. грн.
  • Легендарний готельно -ресторанний комплекс «Калина», що на трасі Черкаси-Київ (у бік Золотоноші) виставили на продаж. За «Калину» просять 6,2 млн. грн. Цей ресторанно – готельний комплекс існує більше 15 років. Він розташований у лісовій зоні на 17 км траси Черкаси – Київ. Він відомий тим, що там дуже полюбляють святкувати весілля та корпоративні заходи.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x