НовиниЧеркасиЦілюща піраміда: пенсіонер з Черкас навчає людей жити до...

Цілюща піраміда: пенсіонер з Черкас навчає людей жити до 80 років без хвороб (Фото)

-

- Advertisment -

У свої 77 житель Черкас Олександр Нікітенко виглядає молодшим на десяток років. А все, каже, завдяки піраміді. Вона ж допомогла чоловіку зцілитися, осягнути сенс життя та підштовхнула до створення феноменального проєкту.

Про це науковець розповів кореспондентам vikka.ua, яких запросив на ознайомчий сеанс.

Олександр Нікітенко – доктор філософії, педагог, випускник фізико-математичного та філософського факультетів. Свого часу спричинив неабияку дискусію в педагогічному середовищі, запропонувавши систему диференційованої оплати праці вчителів.

Найбільше захоплення Олександра Івановича серед різноманітних галузей науки – піраміди. Кілька років тому чоловік створив «Пірамідний проєкт», який нібито допомагає без недуг прожити до 80 років.

Пірамідний проєкт – звідки ідея

Все почалося на початку двохтисячних. Олександр Нікітенко вперше побував в Єгипті та відвідав піраміди в Гізі. Саме тоді він і відчув особливу енергетику пірамід.

«Коли приїхав додому, я почав працювати з невеличкими пірамідами. Вони дійсно працюють, але їхня енергетична ємкість дуже невелика. Тому я почав робити більші піраміди. Спочатку зробив піраміду 4,5 на 4,5 метри, а потім побудував піраміду 8 на 8 метрів», – каже науковець-експериментатор.

Сьогодні на подвір’ї Олександра можна побачити власноруч збудовану двоповерхову будівлю – офіс, в якому навіть ліжка стоять у правильному напрямку – із півночі на південь. Звідти прокладений підземний тунель, який веде у серце піраміди. 

До слова, піраміда Олександра Івановича – єдина в Україні з розміром підстави 8х8 і висотою близько 5 метрів з підземним переходом. 

Як піраміда впливає на людину?

За науковими даними, у спектрі енергії форми піраміди присутні всі зразки частот випромінювань здорових клітин і органів людини та інших представників живої природи. А значить, в піраміді можна «правити» і активувати життєву енергію людини і рослин.

За словами Олександра Нікітенка, людина може відчувати різні феномени, коли перебуває у піраміді. А це – почуття польоту і розширення свідомості, незрима присутність когось «іншого», відчуття зміни ваги тіла, вібрації, поколювання, температурні відчуття, незвичайні відчуття в проблемних місцях тіла або хворих органах.

В пірамідному проекті Олександра Івановича є й програма, розрахована на молодих людей, які беруть шлюб під назвою “Піраміда виповнення бажань”. Вона передбачає відвідини піраміди молодятами в день весілля та вимовлення ними своїх самих потаємних бажань. Як стверджує автор піраміди, 80-90% від задуманого в піраміді, як правило, здійснюється.

До того ж, як каже пан Олександр, піраміда здатна розкрити в людини езотеричні здібності: ясновидіння, бачення інших людей, невідомих сутностей, спостереження минулих та майбутніх подій. 

Уже 5 років займаюся йогою. Підтверджую, що в піраміді набагато легше і швидше входиш у стан медитації, починаєш бачити фіолетові спалахи і полум’я, а сам результат набагато яскравіший, ніж при медитації в будинку або в групі йоги, яку я відвідую”, – ділиться враженнями 27-річний місцевий житель Андрій.

Самому Олександру Івановичу перебування в піраміді допомогло створити наукову працю з 4 томів по 600 сторінок “Прозрение или взгляд на мир из пирамиды”.

Чому її можна назвати цілющою?

Свою унікальну піраміду Олександр Іванович облаштував у три поверхи. На першому – три ікони, місця для молитви та 4 лежаки. Як каже чоловік, регулярне перебування на на цьому поверсі допомагає оздоровити органи до поясу (вилікувати гінекологічні хвороби, сечової системи тощо). На другому поверсі 8 місць для медитації, де, буцім, енергія найбільше буде направлена на органи від талії до голови. А на третьому поверсі одне місце, яке відповідає за голову. 

Автор піраміди заявляє: регулярне перебування в піраміді протягом 1 години хоча б один раз в тиждень допомагає не тільки зберегти здоров’я людини і зміцнити його імунітет, але і продовжити його життя в її активній фазі.

“Досить незвичне для Черкас явище – людина побудувала реальну, а не фінансову піраміду, і використовує її для підтримання  здоров’я свого фізичного тіла, психічного, морального і матеріального благополуччя. Пішов, щоб познайомитись – все насправді відповідає дійсності, без ніякого обману. Спробував на собі пройти один сеанс пірамідотерапіїї – застуда, на яку я хворів, майже зникла, а життєві сили помітно  збільшились”, – каже 33-річний Микола. 

Піраміда – для кожного 

Хто з якою метою йде в піраміду – справа індивідуальна. Хтось хоче підпривити здоров’я, а хтось – знайти гармонію зі світом. 

Нині на базі побудованої Олександром Нікітенком піраміди функціонує клуб “Мудрість віків”. Це спільнота однодумців, що за допомогою пірамідотерапії прагнуть до самовдосконалення за допомогою занять різними духовними практиками та оздоровлення свого фізичного тіла.

Члени клубу щосуботи об 11:00 зустрічаються у Черкасах біля входу в парк на перехресті вулиці Можайського та бульвару Шевченка, аби обговорити філософські аспекти нашого буття як в житті земному, так і в житті вічному. Долучитись до дискусії пан Олександр закликає усіх охочих.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Україні заборонили продавати медпрепарати дітям до 14 років

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Анатолій
Анатолій
2 років тому

Їх багато – наукоподібних шарлатанів. Це – ще один із них. Звертаюсь до автора статті з проханням: перш ніж публікувати таку псевдонаукову нісенітницю – дайте її почитати і прокоментувати дійсному науковцю, визнаному серед наукової спільноти.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x