НовиниЧеркасиЧи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

-

- Advertisment -

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій Лаут у програмі «Нескорені».

Компанія McLaut виправила слабкі місця,  які показав блекаут минулих років і тепер готові до роботи, розповів Віталій Лаут.

“ На сьогодні ми забезпечили майже всі вузли генераторами, замінили 100% акумуляторів на лініях. Вони краще тримають заряд. Ми встановили спеціальні дозарядні пристрої, які пришвидшують заряджання акумуляторів. На декількох вузлах ми поставили сонячні панелі, для того, щоб були альтернативні джерела енергії”, – зазначив Віталій Лаут.

Однак, як розповів провайдер, щоб в абонента був інтернет, у нього повинен бути генератор або якийсь акумулятор, котрий має живити роутер або модем.

“ Це справа як провайдера, так і абонента, треба, щоб в абонентів був пристрій, який може живити роутер чи будь-який пристрій, який роздає інтернет. Для цього може підійти й звичайний павур банк, але для нього треба спеціальний перехідник. Сьогодні ми розробляємо універсальний акумулятор, який може живити прилади абонентів. У продаж ми його запустимо до зими», – розповів Віталій Лаут.

Також провайдер  перерозподілив одну зі своїх гілок і розвернув її так, щоб вона йшла не через Київ.

“Київ, як столиця, є частіше обстрілюваною і тому, щоб забезпечити безперебійну роботу наших систем, ми проклали одну  із гілок, щоб вона працювала незалежно від Києва“ – зазначив Віталій Лаут.

Читайте також на сайті ВІККА

  • Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус».
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x