додому Новини ЧПК спробували захопити рейдери на російських авто?

ЧПК спробували захопити рейдери на російських авто?

0

Вчора сталася чергова спроба рейдерського захоплення Черкаської продовольчої компанії "молодиками характерної зовнішності", які приїхали на автомобілях із російськими номерами. Про це на своїй сторінці у Facebook черкаський волонтер Валерій Макєєв.

"Увечері розмістив пост про Нову спробі захоплення ЧПК. Правоохоронці попросили "почекати" з розміщенням деталей, поки проводяться оперативні дії. Ранок вечора мудріший. Зранку можу підтвердити факт безпрецедентного свавілля: знову чоловік 60 "молодиків характерної зовнішності" у відповідній екіпіровці атакували ЧПК: перескакували через паркан на територію, увірвалися в адмінкорпус, потрощили деяке майно і апаратуру", – написав у соцмережі Макєєв.

Він пообіцяв написати про подробиці пізніше, адже сьогодні відбудеться засідання у справі ЧПК у апеляційній інстанції.

"Пікантні деталі: "Зовсім випадково" рейдери не смикнули рубильник "підтримки життєдіяльності" 20-титонної цистерни з аміаком. Наслідки – навіть складно передбачити", – пише Валерій Макєєв.

За його словами "керівництво "операцією" по захопленню національного виробника здійснювали молоді люди з характерним акцентом", вони приїхали на автомобілях з російськими номерами.

"На банальне питання: "Заблукали?" – відповіли винахідливо: "Під'їхали перекусити", – і показали на кафе-бар, який, наскільки пам'ятаю, так і не запрацював", – повідомив у соцмережі правозахисник.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version