НовиниЧПК спробували захопити рейдери на російських авто?

ЧПК спробували захопити рейдери на російських авто?

-

- Advertisment -

Вчора сталася чергова спроба рейдерського захоплення Черкаської продовольчої компанії "молодиками характерної зовнішності", які приїхали на автомобілях із російськими номерами. Про це на своїй сторінці у Facebook черкаський волонтер Валерій Макєєв.

"Увечері розмістив пост про Нову спробі захоплення ЧПК. Правоохоронці попросили "почекати" з розміщенням деталей, поки проводяться оперативні дії. Ранок вечора мудріший. Зранку можу підтвердити факт безпрецедентного свавілля: знову чоловік 60 "молодиків характерної зовнішності" у відповідній екіпіровці атакували ЧПК: перескакували через паркан на територію, увірвалися в адмінкорпус, потрощили деяке майно і апаратуру", – написав у соцмережі Макєєв.

Він пообіцяв написати про подробиці пізніше, адже сьогодні відбудеться засідання у справі ЧПК у апеляційній інстанції.

"Пікантні деталі: "Зовсім випадково" рейдери не смикнули рубильник "підтримки життєдіяльності" 20-титонної цистерни з аміаком. Наслідки – навіть складно передбачити", – пише Валерій Макєєв.

За його словами "керівництво "операцією" по захопленню національного виробника здійснювали молоді люди з характерним акцентом", вони приїхали на автомобілях з російськими номерами.

"На банальне питання: "Заблукали?" – відповіли винахідливо: "Під'їхали перекусити", – і показали на кафе-бар, який, наскільки пам'ятаю, так і не запрацював", – повідомив у соцмережі правозахисник.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x