НовиниЧеркащинаЧотирьох російських громадян із Черкащини відправлять до РФ 

Чотирьох російських громадян із Черкащини відправлять до РФ 

-

- Advertisment -

На Черкащині виявили чотирьох громадян росії, які незаконно перебували в Україні. Щодо них склали протоколи та призначені штрафи. Щодо них ухвалені рішення про примусове повернення до РФ. Повідомляє Управління ДМС у Черкаській області. 

dmsu.gov.ua

Двох громадян російської федерації виявили міграційники в смт Маньківка на Черкащині. 68-річні чоловік та жінка приїхали в Україну перед початком повномасштабного вторгнення росії в Україну. Подружжя затрималося в Україні, свідомо порушивши міграційне законодавство. Іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та стягнуто штраф по 2040 грн.

Ще одну 48-річну громадянку росії, яка ухилялася від виїзду з України після сплину дозволеного строку перебування, виявили в Умані. Вона теж прибула в Україну у середині лютого 2022 року, але виїжджати на батьківщину найближчим часом не збиралася. Міграційники склали на неї адміністративний протокол за ч. 1 ст. 203 КУпАП та наклали стягнення у вигляді штрафу у 2040 грн.

Затрималася в Україні і 33-річна громадянка російської федерації, яку виявили в Черкасах. Замість дозволених на той час 90 днів протягом 180 днів, іноземка пробула тут понад 9 місяців, набувши статусу нелегальної мігрантки. За порушення законодавства її притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та стягнули штраф у 2040 грн.

Стосовно всіх чотирьох громадян російської федерації прийняті рішення про примусове повернення до країни громадянської належності. Протягом місяця вони зобов’язані самостійно покинути територію України. У разі нехтуванням рішеннями їм загрожуватиме примусове видворення та заборона в’їзду.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України скасував безвізовий режим із росією з 1 липня 2022 року. Потрапити до України росіяни зможуть тільки отримавши візу.

Читайте також: Яка буде погода на Черкащині у перші вихідні вересня? 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x