НовиниЧотирьох черкаських суддів так і не обрали на посаду...

Чотирьох черкаських суддів так і не обрали на посаду безстроково

-

- Advertisment -

Справи чотирьох судді з Черкас, які розглядалися у Верховній Раді України для обрання на посаду безстроково, направлено до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України для повторної перевірки.

Перевірку у Парламенті не змогли пройти чотири судді Черкаського окружного адміністративного суду, а саме: Гаращенко Валентин Валентинович, Кульчицький Сергій Олександрович, Руденко Алла Василівна та Холод Руслан Віталійович.

Про це пише видання "Про Головне" із посиланням на повідомлення сайту Програми підкомітету Верховної Ради України з питань судоустрою та статусу суддів.

Проте, що саме стало причинами для відправки документів стосовно чотирьох черкаських суддів на повторну перевірку до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, не повідомляється.

Згідно інформації, яка розміщена на сайті, лише судді, щодо яких не було жодних скарг, змогли пройти комітет Верховної Ради України.

Також розміщено інформацію про суддів (їх імена та назви судів, в яких вони працюють), які плануються обиратися на нові посади або обиратися достроково.

На сайті програми підкомітету в електронному вигляді можна подати скаргу на будь-якого суддю, який порушив право на справедливий суд. Скарги можуть стосуватися, зокрема, суддів, які брали участь у резонансних справах, засуджували учасників Майдану, ухвалювали неправомірні рішення, або своєю поведінкою дискредитують судову систему. Адже публічність, єдність та відкритість допоможуть якісно провести судову реформу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водій без прав врізався в припарковане авто

У Черкасах водій автомобіля Volkswagen, не маючи права керування транспортними засобами та страховки, в'їхав заднім ходом в припарковане авто...

Понад 3 600 пасок освятили і передали  із Черкас на передову (ВІДЕО) 

Паски на передову зібрали і передали активні черкасці. До ініціативи долучились майже всі навчальні заклади міста: дитячі садки, школи,...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x