НовиниЧеркащинаЧотирирічний знайда: у золотоніському маркеті покупці зустріли хлопчика, який...

Чотирирічний знайда: у золотоніському маркеті покупці зустріли хлопчика, який гуляв сам по собі

-

- Advertisment -

У Золотоноші покупці одного з маркетів помітили 4-річного малюка, який гуляв між торговими рядами магазину без супроводу дорослих. Він був дуже брудним, погано розмовляв і дізнатися, де його батьки та прізвище чи бодай ім’я, не вдалося. Як і виявити серед присутніх його тата чи маму.

Інцидент трапився 6 червня, у Вселенський поминальний день напередодні свята Трійці, інформує Золотоноша.City.

Сторонні люди впізнали у маленькому незнайомцеві сусідського хлопчика, який проживав разом з рідними на орендованій квартирі на вулиці Благовіщенська. Охорона маркету викликала працівників Золотоніського відділу поліції, вони зателефонували до служби у справах дітей, молоді і спорту та матері. За словами жінки, яка прийшла за дитиною після дзвінка напідпитку, вона залишила сина на свого брата, а сама була на кладовищі, поминала батьків. Мовляв, брат ходив до маркету за покупками і там "забув" племінника.

Як розповіла начальник служби у справах дітей Ніна Засенко, коли службовці разом з поліцейськими приїхали за адресою проживання цієї родини, мати стала поводитися агресивно, намагаючись нікого не впустити до помешкання. Та, коли комісія таки зайшла до будинку, стала зрозумілою причина такого спротиву. У домі було брудно, скрізь валялися речі та залишки їжі. У кімнаті спав п’яний чоловік, як виявилося, це і був брат господині. Тож, чи насправді хлопчина опинився у магазині через нього чи ще хтось його туди привів, можливо, навіть прийшов сам – незрозуміло. Доки службовці перебували у помешканні, 4-річний знайда двічі намагався втекти від матері.

Працівники Золотоніського відділу поліції склали адмінпротокол за неналежне виконання батьківських обов’язків, а саме: залишення дитини недоглянутою, та за неналежні умови її проживання. Наразі родина перебуватиме на контролі служби у справах дітей, молоді та спорту, а дитину поставлять на облік як таку, що потрапила у складні життєві обставини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах біля пляжу ледь не втопились двоє чоловіків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x