НовиниЧеркащинаЧотири мільйони гривень доходів неоформлених працівників легалізували на Черкащині

Чотири мільйони гривень доходів неоформлених працівників легалізували на Черкащині

-

- Advertisment -

Про результати роботи обласної фіскальної служби з підвищення рівня заробітної плати в регіоні, виплати зарплатних боргів поінформувала заступник начальника управління – начальник відділу аналізу та прогнозування надходжень податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Наталія Бойко. Вона також озвучила результати контролю за сплатою податків із заробітної плати та нагадала роботодавцям і працівникам про обов’язковість оформлення трудових відносин. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Так, за сім місяців на Черкащині виявлено 908 робітників, які працювали без оформлення трудових відносин та без сплати податків; легалізовано 3722,9 тис. грн доходів, в результаті донараховано 670,1 тис. грн податку на доходи фізичних осіб. Крім того, внаслідок перевірок до державної реєстрації залучено, зі сплатою 15,9 тис. грн податків, 46 черкащан, які здійснювали незаконну підприємницьку діяльність.

Перевірками, проведеними у січні – липні цього року з повноти нарахування та сплати податку на доходи фізосіб донараховано 2748,8 тис. грн податку на доходи фізичних осіб, до бюджету надійшло 756,9 тис. грн ПДФО.

В результаті спільних заходів територіальних органів фіскальної служби та місцевої влади підвищили рівень оплати праці 576 роботодавців – юридичних осіб та 347 фізичних осіб – підприємців, і як наслідок, місцеві бюджети отримали додаткових 1,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанам адаптували соціальні нормативи споживання газу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

У Черкасах патрульні випадково виявили боєприпаси у смітнику

Вчора, близько 18:00, патрульні на проспекті Перемоги опрацьовували виклик. Під час цього один із поліцейських помітив неподалік від лавки...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x