додому Новини Черкащина Чорнобаївські спортсмени відмовляються від коштів на харчування заради Колі Мархоцького (Фото)

Чорнобаївські спортсмени відмовляються від коштів на харчування заради Колі Мархоцького (Фото)

0

Громадська організація "Спортивний клуб "ВІКІНГ" 2017" просить направити кошти, виділені на харчування спортсменів під час проведення змагань, на лікування Миколи Мархоцького. Нині хлопець бореться з раком крові.

Йдеться про суму в 60 тисяч гривень. Звернення до Чорнобаївської селищної ради поширив у Facebook капітан команди Валентин Гонтар.

"Ми – президент ГО "Спортивний клуб "ВІКІНГ" 2017" Григорій Душейко, капітан команди Валентин Гонтар та весь спортивний колектив – просимо розглянути на найближчій сесії питання щодо перерозподілу коштів, які закладені в бюджет селища на 2020 рік, відповідно до статті видатків на фізичну культуру та спорт для харчування спортсменів команди під час проведення змагань та оплати внесків за участь в турнірах, якою передбачено 60 тисяч гривень. Просимо направити цю суму на лікування жителя міста Чорнобай Миколи Мархоцького", – йдеться у зверненні.

Фінансову підтримку команді обіцяє забезпечити президент громадської організації.

Реквізити для допомоги:

5168742714274168 Мархоцька Юлія Виталіївна (сестра).

Як повідомляв сайт vikka.ua, 25-річний Микола Мархоцький із села Жовнено Чорнобаївського району. 2 лютого 2020 року він дізнався про тяжкий недуг – гостра мієлоїдна лейкемія, тобто рак крові. Наступного дня хлопця ушпиталили до Черкаського обласного онкологічного диспансеру. Родичі та ті, хто знають хлопця особисто, розпочали терміновий збір коштів. Оскільки Микола лише на початку лікування і потребує дороговартісних та термінових курсів хімії.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version