додому Новини Черкащина Чорнобаївські депутати-радикали відремонтували дорогу між селами

Чорнобаївські депутати-радикали відремонтували дорогу між селами

0

Після повного занедбання дорога Богодухівка – Нове Життя знову готова до використання. Реконструкція втілюється завдяки спільним зусиллям Анатолія Нужного та депутатів районної ради, зокрема фракції Радикальної Партії Олега Ляшка.

Кілька десятиліть дорога Богодухівка – Нове Життя не бачила ремонту. І "завдяки" цьому вона перейшла у розряд таких, що перебувають в аварійному стані. Це унеможливило рух автобусів та спричинило транспортний колапс. Тому Анатолій Нужний разом з однодумцями вирішили відремонтувати дорогу, щоб покращити життя селян. Для початку осколом були покриті ями на дорогах. А зараз триває активна реконструкція дорожнього покриття.

"У 2014 році жителі Тарасівки своїми коштами і транспортом зробили засипку узбіччя і ям. У 2015 році я і Костянтин Тітаренко стали депутатами райради. І головною метою нашого депутатства було виконати прохання жителів Тарасівки і Нового Життя відремонтувати дорогу. За підтримки очільника районного осередку радикальної партії Олега Ляшка Анатолія Нужного, транспорту Костянтина Тітаренка, а також за кошти деяких громадян ми в 2016 році половину дороги залагодили осколом, який возили з Черкас і з Кременчука", – розповідає депутат районної ради від фракції РПЛ Анатолій Городничий. – Так от, щодо дороги, раніше це були лише обіцянки. Хоча у масмедійних виданнях неодноразово тодішні керівники району звітували, що ця дорога відремонтована. Проте ця дорога зроблена в 1972–1975 рр. і з того часу жодного разу не ремонтувалась – на це є офіційна відповідь з "Чорнобайрайавтодору". А Анатолій Нужний – це людина слова. Сказано – зроблено! І це факт".

За словами Анатолія Нужного, фінансування надійшло з районного бюджету.

"У 2016 році разом з депутатами ми прийняли рішення залучити всі необхідні ресурси для ремонту цієї дороги. Були домовленості про її ремонт Службою автомобільних доріг шляхом співфінансування з обласного бюджету. В районному бюджеті спочатку було закладено 1 млн 200 тис. грн на ремонт покриття. На сьогодні ще не вистачає 800 тис. грн", – говорить він.

На відрізку дороги працюють справжні професіонали-асфальтоукладники та професійні котки, які випробовують якість дороги. Більше 80% дороги вже відремонтовано: покладено 3 км нового асфальту та залатано 7 км ям.

У втіленні його задуму Анатолію Нужному допомагали однопартійці-радикали, які відчувають відповідальність за своє рідне село і за Чорнобаївщину. Крім того, однодумці знайшлися й серед представників інших фракцій.

"Відчуваючи власну відповідальність, ми не могли стояти осторонь. І я, як депутат районної ради і як керівник підприємства ТОВ ВКФ "ВАЛТАС", долучився до того, щоб зробити дорогу робочою. Надалі ми збираємось активно долучатись до ремонту інших доріг району", – говорить депутат райради Костянтин Тітаренко.

Місцеві жителі вдячні Анатолію Нужному за реконструкцію дороги. До слів вдячності приєднується також Анатолій Жигало, мешканець Нового Життя та депутат райради 4-ох попередніх скликань: "Майже 2 роки до нас не ходить жодний автобус, людям важко дістатися до районної лікарні. Тепер в нас є шанс повернути в село нормальну інфраструктуру, адже саме Анатолій Нужний, навіть не будучи на посаді заступника голови районної ради, довів цю справу до кінця і на дорозі Богодухівка – Нове Життя ремонтні роботи завершуються".

Ось так, відкинувши примарні заклики "жити по-новому" та турбуючись про благополуччя своїх виборців, чорнобаївські депутати-радикали прокладають шлях до Нового Життя, демонструючи майстер-клас із співпраці та взаєморозуміння різних політичних сил.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський бульвар Шевченка встеляють асфальтом для злітних смуг.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version