НовиниЧеркащинаЧорнобаївські депутати-радикали відремонтували дорогу між селами

Чорнобаївські депутати-радикали відремонтували дорогу між селами

-

- Advertisment -

Після повного занедбання дорога Богодухівка – Нове Життя знову готова до використання. Реконструкція втілюється завдяки спільним зусиллям Анатолія Нужного та депутатів районної ради, зокрема фракції Радикальної Партії Олега Ляшка.

Кілька десятиліть дорога Богодухівка – Нове Життя не бачила ремонту. І "завдяки" цьому вона перейшла у розряд таких, що перебувають в аварійному стані. Це унеможливило рух автобусів та спричинило транспортний колапс. Тому Анатолій Нужний разом з однодумцями вирішили відремонтувати дорогу, щоб покращити життя селян. Для початку осколом були покриті ями на дорогах. А зараз триває активна реконструкція дорожнього покриття.

"У 2014 році жителі Тарасівки своїми коштами і транспортом зробили засипку узбіччя і ям. У 2015 році я і Костянтин Тітаренко стали депутатами райради. І головною метою нашого депутатства було виконати прохання жителів Тарасівки і Нового Життя відремонтувати дорогу. За підтримки очільника районного осередку радикальної партії Олега Ляшка Анатолія Нужного, транспорту Костянтина Тітаренка, а також за кошти деяких громадян ми в 2016 році половину дороги залагодили осколом, який возили з Черкас і з Кременчука", – розповідає депутат районної ради від фракції РПЛ Анатолій Городничий. – Так от, щодо дороги, раніше це були лише обіцянки. Хоча у масмедійних виданнях неодноразово тодішні керівники району звітували, що ця дорога відремонтована. Проте ця дорога зроблена в 1972–1975 рр. і з того часу жодного разу не ремонтувалась – на це є офіційна відповідь з "Чорнобайрайавтодору". А Анатолій Нужний – це людина слова. Сказано – зроблено! І це факт".

За словами Анатолія Нужного, фінансування надійшло з районного бюджету.

"У 2016 році разом з депутатами ми прийняли рішення залучити всі необхідні ресурси для ремонту цієї дороги. Були домовленості про її ремонт Службою автомобільних доріг шляхом співфінансування з обласного бюджету. В районному бюджеті спочатку було закладено 1 млн 200 тис. грн на ремонт покриття. На сьогодні ще не вистачає 800 тис. грн", – говорить він.

На відрізку дороги працюють справжні професіонали-асфальтоукладники та професійні котки, які випробовують якість дороги. Більше 80% дороги вже відремонтовано: покладено 3 км нового асфальту та залатано 7 км ям.

У втіленні його задуму Анатолію Нужному допомагали однопартійці-радикали, які відчувають відповідальність за своє рідне село і за Чорнобаївщину. Крім того, однодумці знайшлися й серед представників інших фракцій.

"Відчуваючи власну відповідальність, ми не могли стояти осторонь. І я, як депутат районної ради і як керівник підприємства ТОВ ВКФ "ВАЛТАС", долучився до того, щоб зробити дорогу робочою. Надалі ми збираємось активно долучатись до ремонту інших доріг району", – говорить депутат райради Костянтин Тітаренко.

Місцеві жителі вдячні Анатолію Нужному за реконструкцію дороги. До слів вдячності приєднується також Анатолій Жигало, мешканець Нового Життя та депутат райради 4-ох попередніх скликань: "Майже 2 роки до нас не ходить жодний автобус, людям важко дістатися до районної лікарні. Тепер в нас є шанс повернути в село нормальну інфраструктуру, адже саме Анатолій Нужний, навіть не будучи на посаді заступника голови районної ради, довів цю справу до кінця і на дорозі Богодухівка – Нове Життя ремонтні роботи завершуються".

Ось так, відкинувши примарні заклики "жити по-новому" та турбуючись про благополуччя своїх виборців, чорнобаївські депутати-радикали прокладають шлях до Нового Життя, демонструючи майстер-клас із співпраці та взаєморозуміння різних політичних сил.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський бульвар Шевченка встеляють асфальтом для злітних смуг.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з найзнаковіших і наймасштабніших подій у криптовалютній сфері. Цього року Incrypted...

Пік арктичного вторгнення на Черкащині минув: очікується поступове потепління

Вісь висотної холодної улоговини зміщається на схід, а це значить пік арктичного вторгнення на Черкащині минув. Про це повідомляє...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x