НовиниЧорнобаївське подружжя відзначило діамантове весілля (ФОТО)

Чорнобаївське подружжя відзначило діамантове весілля (ФОТО)

-

- Advertisment -

У селі Савківка, що на Чорнобаївщині, 20 листопада подружжя Матвій та Надія Шепель відзначили діамантове весілля – 60 років. Про це інформує видання "Нова доба".

На долю подружжя випав складний шлях. Дітям війни не солодко жилось, бідно. Працювали від зорі до зорі, не покладаючи рук, обробляли землю, будували нове помешкання, виховували 3 дітей – 2 синів і доньку.

Матвій Максимович трудився ковалем, Надія Михайлівна – весь вік у ланці, на фермі. Але на долю не скаржилися, здоров’я було відмінне, встигали все: святкували іменини, християни, проводи в армію, весілля.

Як зауважує подружжя, гуртом збираються і в радості, і в горі. Чуйні одне до одного, лагідні до дітей, для яких тільки і жили. Тепер всю свою турботливу душу віддають 5 онукам і 4 правнукам.

Непомітно підкралася старість. Але сивочолі ювіляри не втрачають надію на краще майбуття: клопочуться по господарству, підтримують одне одного добрим словом та лагідною посмішкою. Матвій Максимович продовжує займатися улюбленою справою – клепає коси, сапи. Надія Михайлівна – справжня Берегиня домашнього вогнища, вправна майстриня – вся хата майорить її прекрасною вишивкою та пахне свіжовипеченим хлібом.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ЛНЗ з Черкас обіграв Ворсклу: яке місце в турнірній таблиці у місцевої команди

У поєдинку 30-го туру УПЛ Ворскла на виїзді поступилась ЛНЗ (0:1). Про це розповідає сайт «Футбол 24». Перший по-справжньому небезпечний...

Черкаська екстренка в трійці найкращих: медики вибороли срібло ️серед 26 бригад з України

Бригада Черкаської екстренки на всеукраїнських змаганнях посіла друге місце. За звання найкращих змагалися 26 бригад з різних регіонів України....

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x