додому Новини Черкащина Чорна п’ятниця-2017: у Черкасах містяни масово ринули в магазини (ФОТО)

Чорна п’ятниця-2017: у Черкасах містяни масово ринули в магазини (ФОТО)

0

Різдвяний сезон розпродажів стартував в Україні 24 листопада з традиційної Black Friday. Магазини та торгові центри Черкас також долучилися до цієї акції. Цьогоріч першим покупцям деякі магазини обіцяли "шалені знижки" від 50 до 80%. Чи так було насправді, бачив кореспондент  vikka.ua.

Зважаючи на те, що свято не є офіційним і не широко відзначається, в останні роки все більше й більше магазинів долучаються та пропонують своїм покупцям цікаві пропозиції.

Черкащанка Діана Онопрієнко розповідає, що найбільших знижок року справді чекала і навіть економила зарплатню для того, щоб зробити вигідні покупки.

"Я – шопоголік, тому завжди, коли розпродажі, не ходжу сама по магазинах. Зазвичай беру з собою кілька подруг, які завжди зупинять мене витратити багато коштів, – пояснює вона. – Сьогодні ми також вирішили прийти гуртом до початку робочого дня. Будемо купувати, як одяг, так і продукти".

На жаль, багато магазинів з метою отримати вигоду для себе напередодні підіймають ціни на товар, а в день знижок, зменшують їх у середньому на третину. Так позбуваються і речей із застарілих колекцій, які й так були уцінені.

"Я раз на три дні точно відвідую торгові центри. Хочу сказати, що особливих знижок я тут не бачу, адже в більшості випадків, якщо і скинули ціну на бажані речі, то не більше ніж на 50 гривень, – пояснює черкащанка Марія Вовк. – Багато магазинів кілька днів тому змінили цінники в більшу сторону, а зараз зробили вивіски, що знижки доходять до 50-70%. Я вважаю це нечесним по відношенню до нас, покупців. Краще б вже не брали участі в цьому розпродажі взагалі".

А от сімейне подружжя Ткачів цього дня зробили собі і дитині вихідний день. Кажуть, що хоч іноді треба розслаблятися і робити собі приємне.

"Я сьогодні відпросився з роботи, щоб провести приємно і з користю час зі своєю сім’єю. Дружина моя займається домогосподарством, а доньку ми не відвели в дитячий садочок. Сьогодні досить непогані знижки на дитячий одяг та іграшки зокрема", – розповідає Олександр Ткач.

Якщо з восьмої ранку в магазинах було вже досить людно, то до десятої години був справжній ажіотаж. Люди вишукувалися в черги до роздягалень, щоб приміряти обрані луки,а на прилавках лишалося все менше і менше товару.

Дивно, що в більшості магазинів цінники на товарі не змінені, а вирахувати знижку вам допоможуть лише продавці. Тож у середньому знижки на чоловічий та жіночий одяг і взуття коливаються від 20 до 30%, на дитячий одяг та іграшки трапляються до 40 та 50%, на побутову техніку знижки доходять і до 70%, а на продовольчі товари та косметику окрім знижки, ще й діють акції 1+1=3.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська майстриня виготовляє чудо-іграшки, які лікують дітей.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version