додому Новини Черкащина Чому не дають субсидію – найпоширеніші причини

Чому не дають субсидію – найпоширеніші причини

0
субсидія
slovoidilo.ua

Субсидія на загальних підставах не призначають громадянам, які мають заборгованість з оплати комуналки (понад три місяці). Але людина може опротестувати заборгованість у суді чи реструктуризувати борги. За словами заступника міністра Віталія Музиченка, після надання відповідних документів субсидію призначать у поточному режимі. Про це повідомляють на сайті «Факти».

Найбільш типовими причинами відмов заступник міністра назвав наявність депозитів, а також володіння кількома об’єктами нерухомості, особливо у містах.

«У багатьох випадках є розуміння того, що багато працездатних членів сім’ї, які ніде не працюють систематично роками і не перебувають на обліку у центрі зайнятості» , — зазначив Віталій Музиченко.

Як повідомляє Віталій Музиченко, понад 200 тисяч домоволодінь не пройшли перевірку після звернення по субсидії. «Але це не означає, що всі вони втратили право на субсидію — ситуація може змінюватись. Наприклад, людина раніше мала депозит, а наразі ні. І так далі», — додав заступник міністра.

субсидія
slovoidilo.ua

За його словами, цього року на субсидії додатково виділили 12 млрд. гривень.

«Коли розраховувався відповідний ресурс, то враховувалося збільшення норм при карантинних обмеженнях. Цього року нам коштів вистачить», — зазначив Музиченко.

Як повідомляла раніше vikka.ua, «Відповідальність за документ про щеплення покладається на пасажирів» – Уряд

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version