НовиниЧеркасиЧому Черкаська територіальна оборона без грошей? (ВІДЕО)

Чому Черкаська територіальна оборона без грошей? (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкаський міськвиконком спрямує на протидію тероризму 750 тис.грн. А батальйон територіальної оборони допомоги від міської влади іще чекає. Чому так – прокоментував у ефірі  ВІККА-НОВИН депутат обласної ради Олександр Радуцький. Повідомляє власкор vikka.ua.

Проект рішення про спрямування грошей на протидію тероризму у мерії підготували після звернення очільника обласного управління СБУ. На виділені кошти закуплять, зокрема, засоби цифрового радіозв’язку, відеоспостереження та тепловізори.

А доля фінансової підтримки місцевого батальону територіальної оборони досі не вирішена. Депутати міської ради вже ініціювали збір приватних коштів на ці потреби. А от чи зможуть виділити бюджетні і скільки саме – вирішуватимуть на найближчій сесії через тиждень.

Чому виділення грошей на тероборону затягують – прокоментував депутат обласної ради Олександр Радуцький в ефірі ВІККА-НОВИН.

На думку політика, це питання не до депутатів, а до міського голови та його безпосередніх підлеглих.

– Вони мали б запропонувати вихід із ситуації, так як це зробили на сесії обласної ради: спромоглися ці гроші виділити. Анатолій Бондаренко мав дати доручення, щоб департамент фінансової політики підготував безпосередньо зміни до бюджету. Я знаю, що в резервному фонді є кошти. і надати цю пропозицію на виконком. Далі Бондаренко мав скликати позачерговий виконавчий комітет, і далі дати на розгляд депутатам, – говорить Олександр Радуцький.

Як повідомляла раніше vikka.ua, «Ми готові жорстко реагувати на спроби розхитати ситуацію» – керівник СБУ в Черкаській області

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x