додому Новини Черкащина Чоловіку, який ледь не зґвалтував черкаську школярку, загрожує до 8 років ув’язнення

Чоловіку, який ледь не зґвалтував черкаську школярку, загрожує до 8 років ув’язнення

0

У Черкасах завершили досудове розслідування відносно зловмисника, причетного до вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187 (розбій, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу) та ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи) Кримінального кодексу України. Про це інформує прес-служба Черкаської місцевої прокуратури.

Розслідування встановило, що 33-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на перехресті вулиць Михайла Грушевського – Благовісної в місті Черкаси схопив малолітню дівчину і силоміць потягнув її в напрямку бульвару Шевченка, аби задовольнити свою статеву пристрасть.

Нагадаємо, нещодавно мама 12-річної дівчинки, яку хотів зґвалтувати незнайомий, розповіла історію викрадення своєї дитини.

Зловмисника затримали в одному із сіл Київської області. Йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час процесуальним керівником погоджено обвинувальний акт, який направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: за вчинення вказаних кримінальних правопорушень зловмиснику загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах п’яний чоловік зґвалтував неповнолітню доньку своєї співмешканки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version