додому Новини Чоловіків, які намагались здійснити крадіжку, затримали черкаські патрульні (ФОТО)

Чоловіків, які намагались здійснити крадіжку, затримали черкаські патрульні (ФОТО)

0

15 вересня близько 15-ої години патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Хрещатик невідомі намагаються проникнути до приміщення, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Черкас.

Прибувши на місце, інспектори почали оглядати під’їзд, у якому ймовірно перебували вказані особи. На одному з поверхів було виявлено двох чоловіків, які підозріло поводилися. Під час спілкування з патрульними вони помітно нервувались та плутались у своїх словах.

При перевірці виявилось, що один із них більше 20 разів притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності. А другий – перебуває у розшуку за підозрою у крадіжці.

При поверхневій перевірці у підозрюваних було виявлено предмети, що ймовірно були викрадені, та різноманітні інструменти. На місце було викликано слідчо-оперативну групу.

Спільно з екіпажем моніторингу осіб було доставлено в наркологічний диспансер для перевірки на стан сп’яніння та в подальшому доставлено до Черкаського відділу поліції для подальшого з’ясування обставин події.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині вандал через оковиту понівечив могилу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version