додому Новини Черкащина Чоловіки з Черкащини "втягнули" 8-річну дитину в пограбування магазину

Чоловіки з Черкащини "втягнули" 8-річну дитину в пограбування магазину

0

Із приміщення одного із магазинів Драбівського району двоє зловмисників викрали 2000 гривень. У свою злочинну діяльність крадії втягнули малолітню дитину. Особам оголошено про підозру. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

До Драбівського відділення поліції звернувся продавець одного із магазинів району та повідомив, що невідома особа пограбувала магазин.

З’ясувалося, що до вчинення даного кримінального правопорушення причетні двоє чоловіків, які в день крадіжки випивали біля вказаного магазину.

Як з’ясували працівники поліції, зловмисники у свою злочинну діяльність втягнули восьмирічну дитину одного із підозрюваних. Хлопчику чоловіки cказали залізти через вікно у приміщення магазину та винести їм гроші.

За даним фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження та особам оголошено про підозру за вчинення кримінальногоправопорушення передбаченого частиною 2 статті 304 (Втягнення малолітньої особи у злочинну діяльність) та частиною 3 статті 185 (таємне викрадення чужого майна) Кримінального Кодексу України. Покарання за вчинення кримінальних правопорушень передбачено до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині чоловік пограбував 94-річну пенсіонерку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version