додому Новини Черкащина Чоловік, якого збила автівка на пішохідному переході в Черкасах, потребує допомоги

Чоловік, якого збила автівка на пішохідному переході в Черкасах, потребує допомоги

0

Черкащанин Дмитро Котомчанин, якого 22 липня на пішохідному переході біля одного із черкаських магазинів збив автомобіль "ВАЗ", перебуває у тяжкому стані і потребує дороговартісної операції, пише "ВиЧЕрпно".

За словами свідків події, автівка збила чоловіка приблизно о 22:00, коли той йшов по пішохідному переходу, і протягла по дорозі ще декілька метрів.

Як повідомив виданню речник ГУНП у Черкаській області Дмитро Грищенко, зараз постраждалий знаходиться у лікарні, а за цим фактом було призначено низку експертиз і відкрито кримінальне провадження за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості).

За таке порушення передбачене покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У свою чергу знайома постраждалого Альона Осауленко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що у родини немає коштів на операцію. Вони просять допомоги всіх небайдужих.

Реквізити для допомоги:

Картка Приват банку: 5168 7573 7119 7353 (Дар’я Котомчанина). 

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка намагалась вчинити самоспалення.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version