додому Новини Черкаси Чоловік, який «послав» військового «в Бахмут», є жителем Черкас

Чоловік, який «послав» військового «в Бахмут», є жителем Черкас

6

Чоловік, який у Буковелі, послав військового, що там проходив реабілітацію, «в Бахмут», виявився жителем Черкас. Відео, де чоловік у халаті,  говорить: «То і їжджай у свій Бахмут. Чого ти тут сидиш?», стало вірусним. На захист військового стало чимало людей, серед них і черкащанин Дмитро Кухарчук. Саме він і назвав прізвище чоловіка, який висловився щодо військового – Олександр Фатула.

«Я чекаю від Саши Фатули офіційних вибачень перед усіма, хто зараз в Бахмуті, інакше я зроблю все щоб в публічних місцях тобі, тварина, було з‘являтись не комфортно», – зазначив Дмитро Кухарчук, який нині воює під Бахмутом.

За його словами, Олександр Фатула бізнесмен, раніше займався спиртом. Нині є співвласником компанії, яка займається оптовою торгівлею. Живе на два міста: Черкаси та Київ.

За даними сайту «18000», людина з таким же ПІБ має судимості за бутлегерство та двічі притягувалася до відповідальності за нетверезе водіння.

За інформацією з реєстру судових рішень, Фатула має вирок у кримінальній справі, згідно з матеріалами якої він в складі групи осіб займався поширенням в Черкасах незаконно виготовлених алкогольних напоїв. Вироком Соснівського райсуду від 2019 року він визнаний винним (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та оштрафований на 20 тисяч гривень.

Такий же вирок він має за 2015 рік. Оштрафований на 51 тисячу гривень. Тут в судових документах вказано також, що він був засуджений також у 2014 році, проте цю ухвалу в реєстрі віднайти не вдалося.

У 2021 Соснівський райсуд оштрафував Фатулу на 17 тисяч гривень і позбавив права керування авто на рік за водіння в нетверезому стані. Тоді драгер поліцейських засвідчив 1,25 % алкоголю в його крові, коли Фатула їхав бульваром Шевченка на Toyota Highlander о другій годині ночі.

 

6 КОМЕНТАРІ

  1. Така “багата” біографія, то і не дивно що ця тварюка себе так веде. А його вибачення , це просто – реакція сцикуна. Скільки раз притягувався до відповідальності і ні разу не було реального покарання.
    Призивати такого в ЗСУ – НЕМА СЕНСУ, БО БУТИ РЯДОМ З НИМ – ЦЕ НАРАЖАТИ СЕБЕ НА НЕБЕЗПЕКУ.
    А от звозити його на екскурсію на нульову, за його ж адресою Бахмута, з комплектом памперсів дня на три з фіксацією на відео – ЦЕ Б БУЛО СУПЕР.

  2. Ви думаєте,таке чмо одне? Цього сміття повно в Україні.В той час,коли справжні патріоти життя свого не жаліють на фронті,це бидло розважається і йому срати на всіх! Дивує одне- чому цю жирну нахабну свиню і подібних йому не женуть на фронт,в окопи,на “нуль”?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version