НовиниЧеркасиЧоловік, який «послав» військового «в Бахмут», є жителем Черкас

Чоловік, який «послав» військового «в Бахмут», є жителем Черкас

-

- Advertisment -

Чоловік, який у Буковелі, послав військового, що там проходив реабілітацію, «в Бахмут», виявився жителем Черкас. Відео, де чоловік у халаті,  говорить: «То і їжджай у свій Бахмут. Чого ти тут сидиш?», стало вірусним. На захист військового стало чимало людей, серед них і черкащанин Дмитро Кухарчук. Саме він і назвав прізвище чоловіка, який висловився щодо військового – Олександр Фатула.

«Я чекаю від Саши Фатули офіційних вибачень перед усіма, хто зараз в Бахмуті, інакше я зроблю все щоб в публічних місцях тобі, тварина, було з‘являтись не комфортно», – зазначив Дмитро Кухарчук, який нині воює під Бахмутом.

За його словами, Олександр Фатула бізнесмен, раніше займався спиртом. Нині є співвласником компанії, яка займається оптовою торгівлею. Живе на два міста: Черкаси та Київ.

За даними сайту «18000», людина з таким же ПІБ має судимості за бутлегерство та двічі притягувалася до відповідальності за нетверезе водіння.

За інформацією з реєстру судових рішень, Фатула має вирок у кримінальній справі, згідно з матеріалами якої він в складі групи осіб займався поширенням в Черкасах незаконно виготовлених алкогольних напоїв. Вироком Соснівського райсуду від 2019 року він визнаний винним (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та оштрафований на 20 тисяч гривень.

Такий же вирок він має за 2015 рік. Оштрафований на 51 тисячу гривень. Тут в судових документах вказано також, що він був засуджений також у 2014 році, проте цю ухвалу в реєстрі віднайти не вдалося.

У 2021 Соснівський райсуд оштрафував Фатулу на 17 тисяч гривень і позбавив права керування авто на рік за водіння в нетверезому стані. Тоді драгер поліцейських засвідчив 1,25 % алкоголю в його крові, коли Фатула їхав бульваром Шевченка на Toyota Highlander о другій годині ночі.

 

5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
6 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Gggdddfff
Gggdddfff
11 місяців тому

1.25‰(проміле), а не %(відсотків)

Твс
Твс
11 місяців тому

Така “багата” біографія, то і не дивно що ця тварюка себе так веде. А його вибачення , це просто – реакція сцикуна. Скільки раз притягувався до відповідальності і ні разу не було реального покарання.
Призивати такого в ЗСУ – НЕМА СЕНСУ, БО БУТИ РЯДОМ З НИМ – ЦЕ НАРАЖАТИ СЕБЕ НА НЕБЕЗПЕКУ.
А от звозити його на екскурсію на нульову, за його ж адресою Бахмута, з комплектом памперсів дня на три з фіксацією на відео – ЦЕ Б БУЛО СУПЕР.

Валерія
Валерія
11 місяців тому
Рейтинг статті :
     

Яка харя огидна, думає, що йому все можна, с&к@

KGB
KGB
11 місяців тому

Ви думаєте,таке чмо одне? Цього сміття повно в Україні.В той час,коли справжні патріоти життя свого не жаліють на фронті,це бидло розважається і йому срати на всіх! Дивує одне- чому цю жирну нахабну свиню і подібних йому не женуть на фронт,в окопи,на “нуль”?

Сергій
Сергій
Відповісти  KGB
11 місяців тому

У нього куплена криша в лайна ,що при владі, типу танковая башня.

Наталія
Наталія
11 місяців тому

А чому ця пика досі не на фронті?

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

6
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x