додому Новини Кримінал Чоловік, який напав на Порошенка, свого часу відмітився на Черкащині

Чоловік, який напав на Порошенка, свого часу відмітився на Черкащині

0

Ілля Пустовгар, який на День Незалежності облив зеленкою п’ятого президента України Петра Порошенка, свого часу відмітився на Черкащині. Він брав участь у спробі рейдерського захоплення сільськогосподарського підприємства області.  Про це розповів  генерал СБУ, депутат Київради черкащанини Віктор Кононенко в ефірі телеканалу “Прямий”.

“Пустовгар згідно з нашими даними 2018 року затримувався серед інших учасників рейдерського захоплення одного із сільгосппідприємств у Черкаській області. За нашою інформацією, саме там він був завербований правоохоронцями”, – зауважив генерал.

Пустовгар

Власне, на Черкащині Ілля Пустовгар, який до того ж є уродженцем Чернігівської області, фігурував у спробі захоплення фермерського підприємства на Городищині. Спроба була невдалою. Правоохоронці тоді затримали 50 горе-рейдерів. Під час особистого огляду у чоловіків вилучили карабін, пістолети, газові балончики та ножі.

«Завдяки активним діям поліції всі 50 чоловік-рейдерів затримані”,– заявив тоді перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

Він додав, що  «ринкова вартість» «роботи» рейдерів становить 500 гривень за день. За кілька днів більшість рейдерів відпустили. Лише кільком з них була обрана запобіжна міра – 60 діб арешту.

За інформацією деяких ЗМІ, за «зелену атаку на Порошенка» Пустогвар отримав 800 доларів. За словами Кононенка,  чоловіка відпустили без підозри та будь-яких запобіжних заходів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, жителя Кам’янської ОТГ засудили за вбивство

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version