НовиниКриміналЧоловік, який напав на Порошенка, свого часу відмітився на...

Чоловік, який напав на Порошенка, свого часу відмітився на Черкащині

-

- Advertisment -

Ілля Пустовгар, який на День Незалежності облив зеленкою п’ятого президента України Петра Порошенка, свого часу відмітився на Черкащині. Він брав участь у спробі рейдерського захоплення сільськогосподарського підприємства області.  Про це розповів  генерал СБУ, депутат Київради черкащанини Віктор Кононенко в ефірі телеканалу “Прямий”.

“Пустовгар згідно з нашими даними 2018 року затримувався серед інших учасників рейдерського захоплення одного із сільгосппідприємств у Черкаській області. За нашою інформацією, саме там він був завербований правоохоронцями”, – зауважив генерал.

Пустовгар

Власне, на Черкащині Ілля Пустовгар, який до того ж є уродженцем Чернігівської області, фігурував у спробі захоплення фермерського підприємства на Городищині. Спроба була невдалою. Правоохоронці тоді затримали 50 горе-рейдерів. Під час особистого огляду у чоловіків вилучили карабін, пістолети, газові балончики та ножі.

«Завдяки активним діям поліції всі 50 чоловік-рейдерів затримані”,– заявив тоді перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

Він додав, що  «ринкова вартість» «роботи» рейдерів становить 500 гривень за день. За кілька днів більшість рейдерів відпустили. Лише кільком з них була обрана запобіжна міра – 60 діб арешту.

За інформацією деяких ЗМІ, за «зелену атаку на Порошенка» Пустогвар отримав 800 доларів. За словами Кононенка,  чоловіка відпустили без підозри та будь-яких запобіжних заходів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, жителя Кам’янської ОТГ засудили за вбивство

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x