НовиниЧеркащинаЧоловік намагався підкупити черкаського поліцейського за дві тисячі доларів...

Чоловік намагався підкупити черкаського поліцейського за дві тисячі доларів (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

В Уманському районі затримали чоловіка, який намагався дати хабара співробітнику слідчого відділення поліції в Черкаській області. Зловмисник хотів, аби його знайомого, який перетнув кордон та перебував в Україні нелегально, не притягнули до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки. Правоохоронцями затримано зловмисника в момент передачі хабара. Про це повідомляє ГУНП в Черкаській області.

27-річний мешканець Києва, аби його знайомий уник кримінальної відповідальності, запропонував керівнику слідчого відділення одного з відділень в Черкаській області хабара в сумі 2 000 доларів США.

Під час перевірки було встановлено, що 25-річний громадянин Молдови потрапив та перебував на території нашої держави нелегально. Він був затриманий за вчинення крадіжки з домоволодіння в Уманському районі. Відносно нього було розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України та затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Чоловік призначив зустріч для передачі коштів співробітнику поліції в службовому кабінеті. Оперативники внутрішньої безпеки Нацполіції, спільно з працівниками ГУНП в Черкаській області та співробітниками Уманської місцевої прокуратури Черкаської області, задокументували факт дачі неправомірної вигоди та вилучили предмет хабара.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої та із спеціальною конфіскацією. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Генпрокуратура затримала черкаського чиновника на хабарі в 40 тисяч гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Звенигородщини стріляв у кота – на нього відкрили кримінальну справу

Поліція Звенигородщини відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це пише Поліція Черкащини. Житель села Стеблів із...

Депутат розповів про свою мрію: хоче створити у Черкасах приватний музей книг

Приватний музей книг мріє створити у Черкасах депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян. Про це він написав на своїй...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x