НовиниЧеркащинаЧоловік із Драбівщини вкрав велосипед, щоб відремонтувати свій

Чоловік із Драбівщини вкрав велосипед, щоб відремонтувати свій

-

- Advertisment -

41-річний житель одного із сіл Драбівського району викрав велосипед, щоб відремонтувати свій двоколісний. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє ГУНП в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції звернувся 35-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку велосипеда, який він щойно залишив біля приміщення однієї із перукарень селища. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Двоколісний, схожий на викрадений, правоохоронці виявили під час патрулювання на одній із вулиць через 15 хвилин. Керманич велосипеду, помітивши поліцейських, намагався звернути між домівками та зникнути, але його наздогнали та зупинили. Ним виявився 41-річний житель одного із сіл Драбівського району, який не зміг пояснити своєї поведінки та звідки взяв транспортний засіб, зізнався, що він крадений. Хотів розібрати його на запчастини та відремонтувати свій велосипед.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом, Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині чоловік украв велосипед, щоб поїхати додому.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Тальнівська громада втратила на війні захисника

На російсько-український війні загинув Ковалець Володимир Вікторович. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської тергромади. Чоловік загинув на Донеччині біля населеного...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x