НовиниЧеркащинаЧого чекають від Святого Миколая? Підбірка бажаних подарунків під...

Чого чекають від Святого Миколая? Підбірка бажаних подарунків під подушку

-

- Advertisment -
nash.live

День Святого Миколая, який відкриває довгоочікувані зимові святкування, вже підступає у домівки українців, зокрема і черкащан. Святий Миколай є улюбленцем дітей, оскільки щоночі з 18 на 19 грудня залишає під подушкою подарунки. Існує легенда, що Святий Миколай має велику книгу, куди він записує всі хороші і погані справи діточок. За хорошу поведінку належать подарунки, а неслухняних лякають різками і вуглинками.

У багатьох сім’ях заведено писати Миколаю листи з побажаннями. Це дарує дитині віру в новорічне диво, а батькам – полегшує життя. Що ж робити, коли дитина не в змозі написати листа чи просто покладається на розсуд чудотворця? Та що можна вручити дорослим, яких уже важко чимось здивувати? Сайт vikka.ua зробив підбірку оригінальних і бажаних подарунків, які стануть до вподоби кожному.

Головне – пам’ятати, що День Святого Миколая не є ні днем народження, ні аналогом Нового року. Це свято душевності і добра. Тому можна обійтись без коштовних презентів.

Солодощі й мандаринки

У будь-якому віці це безпрограшний варіант. У тематичній коробці чи пакеті можна зібрати все те, у чому ми намагаємось обмежувати себе цілий рік. Тут і цукерки, льодяники, шоколадки, «Кіндери», пряникові чи шоколадні фігурки «миколайчиків» і «зайчиків». У тренді стали традиційні американські тістечка макарони, а також імбирні пряники, розмальовані кольоровою глазур’ю. Хто бажає і в свято відмовитись від шкідливих виробів – навіть у черкаських магазинах існують еко-лавки з корисними і натуральними пастилою, мармеладом, сухофруктами, горішками або зефіром. Обов’язково до боксу з солодощами додайте запашні мандарини – і святковий настрій гарантовано.

Книги й розмальовки

Казки, пізнавальна енциклопедія чи навіть добірка колядок і щедрівок – у будь-якому книжковому магазині вашого міста, або ж в інтернет-магазинах є величезний вибір книг, які можна придбати і не прогадати з подарунком. Чи не на кожному дитячому виданні навіть вказаний вік, рекомендований для читання. Наприклад, дівчаткам від 10 років цікавими будуть енциклопедії для справжніх леді. Для малюків підійдуть варіанти книжок у твердій палітурці, з якими можна погратись.

Інший варіант – розмальовка з улюбленими героями мультфільму вашої дитини. У комплекті також можна подарувати фарби чи фломастери.

Іграшки і зимовий інвентар

Ляльки, машинки, пазли, конструктори, інші розвиваючі іграшки та навіть фігурки героїв із сучасних мультиків – ідея для подарунку в іграшковому магазині може народитись сама по собі. До того ж, ви завжди можете порадитись із продавцем-консультантом. А м’якій іграшці – ведмедику, песику чи слонику – буде радий навіть дорослий.

Чудовим варіантом подарунку також стане зимовий інвентар – сніжколіпи, пластмасові тарілки для катання на гірках, лопати для снігу, а також рукавички-краги, що не промокають в снігу. Так батьки зможуть зацікавити малечу новим хобі. А для дорослих такий презент може стати кроком до здорового способу життя.

Одяг і карнавальний костюм

Нові теплі шкарпетки, в’язані шарфики, рукавички та светри зуміють моментально налаштувати на святковий настрій. Цей список сміливо можна доповнити й іншими затишними речами: домашні тапочки, махрові халати, білизна та піжами з чудернацьким принтом. Доречно буде покласти в кишеню цукерки – така знахідка стане приємним бонусом від Миколая.

Оригінальним подарунком може стати елемент карнавального костюму: обруч з вушками, маска на очі, котячий хвіст. І дітям, і дорослим може сподобатись костюмоване свято, де вони можуть перетворитися в улюбленого героя і пограти в казку. А костюм, подарований на Миколая, може стати в нагоді на Новий рік, коли зберуться гості і можна буде повеселитися.

bizznes.top

Прикраси та інші приємні дрібнички

Як варіант, дівчаткам можна, наприклад, дарувати сережки, кулон, шпильки, браслети, панчішки, гетри. Хлопчикам у подарунок підійдуть брелоки, годинник або дрібнички із зображеннями улюбленого героя з мультфільму.

А дорослих також можна здивувати пледом, ароматичними свічками, рамкою для фотографій, пов’язки на очі для сну або ж чашкою для чаю та кави.

Фото взяті з відкритих джерел

Як повідомляв сайт vikka.ua, Уряд ввів нові карантинні обмеження, які діятимуть з 19 грудня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Нардепка, обрана від Черкас, задекларувала: зарплату, аліменти і 800 тис виплат від університету

719 тис грн  зарплати і заощадження,  задекларувала народна депутатка від партії “Слуга Народу” Любов Шпак. Більш детально читайте далі...

Військовий капелан розповів чому Великдень святкують у різні дати (ВІДЕО)

Військовий капелан Володимир Педько розтлумачив, чому щорічно дата Пасхи змінюється. Цьому є дві основні причини, розповідає у програмі “Актуальна...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x