НовиниЧлени розпущеної ТВК натягли в мерію купу спиртного –...

Члени розпущеної ТВК натягли в мерію купу спиртного – Одарич

-

- Advertisment -

Міський голова Черкас Сергій Одарич заявляє, що вночі члени міської територіальної виборчої комісії, яку розпустила ЦВК, "відзначали закінчення своєї місії" зі спиртним.

"Герої розпущеної МВК затягли в приміщення комісії купу спиртного, заклеїли прозорі двері і стіни, почали відзначати закінчення своєї місії. Сподіваюсь, замовники з ними розрахувались. Бо незабаром доведеться викладати кругленькі суми на адвокатів", – написав Одарич у Facebook.

Також він обурився, що члени ТВК порушили два правила, які він запровадив у мерії: повна заборона вживання спиртних напоїв у стінах МВК і робота за прозорими дверима.

Натомість юрист ТВК Людмила Бордунос заявила, що розпущена комісія працюватиме до 17 жовтня.

"Сьогодні опівночі була змушена зачитувати перед входом у будівлю Черкаської міської ради текст з постанови ЦВК для стурбованої групи людей, які були обурені знаходженням в приміщенні ЧМВК ЧО членів комісії, повноваження яких були припинені сьогоднішньою постановою ЦВК. Дуже мене здивувало, що серед тих присутніх були обурені знавці права ображеної партії. Колеги, учіть матчасть перед тим, як в бій іти", – заявила Бордунос, додаючи, що комісія має працювати до того часу, доки ЦВК не сформує нову.

Нагадаємо, сьогодні вночі під приміщенням міської ради побили депутата міськради, кандидата в мери міста від ВО "Свобода" Ярослава Нищика.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x