Online TV
КориснеЧизкейк без випікання з курагою та апельсинами: найпростіший рецепт

Чизкейк без випікання з курагою та апельсинами: найпростіший рецепт

Вівсянка, грецькі горіхи, курага і цитрусові – топ продуктів для дітей. Якщо поєднати правильно ці інгредієнти, можна отримати найсмачніший чизкейк.

чизкейк

Інгредієнти для основи:

  1. Вівсянка – 4 ст. л.
  2. Грецькі горіхи – 100 г
  3. Курага – 100 г
  4. Кероб – 1 ст. л.

Інгредієнти для сирної маси:

  1. Вершки 33% – 500 мл
  2. Крем-сир – 300 г
  3. Кероб – 3 ст. л.
  4. Желатин – 30 г (2 упаковки)
  5. Банани – 2 шт. великих
  6. Апельсини – 3 шт.
  7. Вода – 120
  8. Ванільний екстракт натуральний – 5 крап.

Приготування основи під чизкейк:

  1. Вівсянку і горіхи промити та просушити. Кинути на сковорідку, щоб просушились і легко підсмажились.
  2. Курагу промити і залити окропом на 30 хв.
  3. Вівсянку і горіхи зблендерувати. Додати курагу і кероб. Ще раз зблендерувати.
  4. Взяти кондитерське кільце діаметром 18 см. Низ закрити фольгою. А всередину кільця вкласти ацетатну або харчову плівку, щоб торт потім легко відокремився.
  5. Отриману масу викласти на низ кільця. Сховати в холодильник на 2 години.

чизкейк

Приготування сирної маси:

  1. Вершки на 30 хв поставити в морозильну камеру.
  2. З банана зробити пюре, перемішати з крем-сиром.
  3. 2 упаковки желатину розділити на 3 частини. Одна – для шоколадного шару, друга – для вершкового, третя – для апельсинового. 1/3 желатину залити водою.
  4. Холодні вершки взбити до твердих піків, частинами добавляти крем-сир із бананом і далі продовжувати взбивати. Додати ванільний екстракт. Перемішати.
  5. Отриману сирну масу розділити на 2 частини.
  6. До однієї частини додати 3 ст. л. керобу (найкраще просіяти через сито) і добре розмішати.
  7. Желатин, що набух, нагріти на плиті. Варто помішувати до повного розчинення. Не доводити до закипання. Рідину перелити через сито в шоколадно-сирну масу. Добре розмішати.
  8. Залити перший шар у кондитерське кільце. Поставити на 1-2 години в холодильник до застигання.
  9. Залити другу порцію желатину водою. Нагріти і розчинити, перелити через сито в вершкову масу, розмішати. Залити поверх шоколадного шару.

Читайте також: зігріваємось глінтвейном: оригінальні рецепти відомих кухарів

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Перейменування в Черкасах, які повертають гідність: Буркацької – Липинського

Перейменування — це не просто зміна назви. Це повернення своєї історії та ідентичності. Хто не вчить свою історію, той...

У «Черкасиобленерго» стартував період передачі показників: споживачів просять не зволікати

В АТ «Черкасиобленерго» повідомляють про старт періоду передачі показників електролічильників. Він триватиме до 3 грудня включно, тож споживачів закликають...

Цікаве:

Чому збільшуються відключення світла на Черкащині: енергетики назвали головну причину

Графіки відключення електроенергії на Черкащині залишаються вимушеним кроком через...

Вже 15 років у лунки з картоплею вношу це: збираю по 2 ящика з квадратного метра щоразу

Щоб картоплі вродило як треба рекомендуємо обовʼязково додати до...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

Підключення до трансляції ВІККА...
Перевірка доступності потоку

Трансляція недоступна

Наразі пряма трансляція не ведеться. Спробуйте пізніше.

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x