НовиниЧеркащинаЧия "чорнуха"? Пенсіонери тиражами розповсюджують "досягнення" черкаської "Батьківщини"

Чия "чорнуха"? Пенсіонери тиражами розповсюджують "досягнення" черкаської "Батьківщини"

-

- Advertisment -

5 вересня на Черкащині від Партії пенсіонерів з’явився номер громадсько-політичного видання "Тарасові джерела", темою якого стали результати правління владців від ВО "Батьківщина" у Черкасах. Голова обласної організації Партії пенсіонерів України Володимир Матюша у коментарі vikka.ua зазначив, що міські "БЮТівці" розкрадають кошти громади й ігнорують інтереси людей, зокрема пенсіонерів. Саме тому у примірнику підняли тему проведення "темної" пленарки в Каневі, працевлаштування промерської більшості в міськраді та махінації із субсидією.

"Нас це вже просто дістало! Складається враження, що, як тільки вони приходять до влади й сідають у крісло, не думають ні головою, ні серцем, а лише якнайбільше накрасти грошей. Тому ми підемо ще далі. Відсьогодні започатковуємо громадський рух "Б": без брехунів, без БЮТу, без Бондаренка тощо", – каже Володимир Матюша.

Голова Черкаської обласної організації запевняє, що в них уже готовий наступний номер газети: про кількість кримінальних справ у "батьківщинівців".

Тим часом черкаська "Батьківщина" оприлюднила офіційну заяву до правоохоронних органів щодо появи нового випуску "Тарасових джерел", однак звинуватила в у наклепі не Партію пенсіонерів, а…опонентів мера в міській раді.

"На територію заводу "Темп" заїхала автівка, заповнена великим тиражем друкованої продукції. Продукція наповнена негативним змістом, неправдивою інформацією та фейками, – йдеться у заяві.

Директор підприємства "ТЕМП", депутат від Партії вільних демократів Олександр Згіблов шокований таким повідомленням і спростовує його.

"Не знаю, звідки взялась вся ця інформація. На мою думку, представники партії "Батьківщина" побачили, що падає їхній рейтинг, тому почали займатися "чорнухою". Я знаю, що це газета замовлена, але замовлена не мною і не підприємством, а зовсім іншою політичною партією", – відповів у коментарі сайту Згіблов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати поскаржилися на Бондаренка в Асоціацію міст України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Якщо підтвердиться, то буде звільнений»: мер Кам’янки прокоментував ніби наявність громадянства рф у секретаря

Міська рада Кам'янки Черкаської області звернеться до СБУ з проханням перевірити інформацію про ймовірну наявність громадянства РФ у секретаря...

Черкаська спортсменка стала чемпіонкою Європи з самбо

У місті Нові-Сад, Сербія, відбувся чемпіонат Європи зі спортивного самбо, де за медалі змагалися спортсмени з різних країн. Про...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x