НовиниЧеркащинаЧиновників Черкаської мерії підозрюють у тендерних махінаціях (ДОКУМЕНТ)

Чиновників Черкаської мерії підозрюють у тендерних махінаціях (ДОКУМЕНТ)

-

- Advertisment -

У поліції триває досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо зловживання чиновниками Черкаської міськради службовими обов’язками. У зв’язку з цим слідчий просить міського голову Анатолія Бондаренка надати дозвіл на тимчасовий доступ до оригіналів документів з можливістю їх подальшого вилучення. Йдеться про проектно-кошторисну документацію по об’єкту "Реконструкція приміщення майнового комплексу" по вулиці Благовісній, 170, для центру надання соціальних послуг "Прозорий офіс".

Як ідеться в ухвалі, проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що на замовлення департаменту економіки та розвитку міськради 14.11.2016 р. тендерним комітетом були проведені торги із закупівлі робіт на виготовлення проектно-кошторисної документації по вище вказаному об’єкту. Найнижчу цінову пропозицію серед учасників аукціону, а саме 379,5 тис. грн надало товариство з обмеженою відповідальністю "Глобальні інжинірингові рішення". Проте тендерний комітет відмінив торги, а вже 30.11.2016 р. уклав договір по цьому об’єкту уже з ТОВ "Гарант" на суму 848,7 тис. грн. Таким чином службові особи міськради завдали збитків бюджету на майже 470 тисяч.

До слова, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів до 16 вересня слідчий суддя має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку та вилучення зазначених речей та документів.

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, охочих реконструювати черкаський сквер не знайшлося.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Нардеп від Черкащини задекларував квартиру в Швейцарії і 720 тис грн зарплати

Квартиру в Швейцарії і в Києві, нежитлові приміщення та заощадження готівкою і на банківських рахунках задекларував народний депутат, обраний...

На Черкащину насуваються дощі та похолодання

З новим робочим тижнем на Черкащині настає зміна погодних умов. Наближаються атмосферні фронти, які принесуть грозові дощі. Про це...

Цікаве:

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...

Який смартфон вибрати у 2024 році

Який смартфон вибрати у 2024 році Шукаєте ідеальний iPhone? Ми...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x