додому Новини Чиновники запевняють, що "комунізованих" будівель у Черкасах не лишилось

Чиновники запевняють, що "комунізованих" будівель у Черкасах не лишилось

0

У Черкасах більше немає комунальних будівель із радянською символікою. Принаймні таку інформацію у департамент архітектури та містобудування надали міські чиновники.

"Ми направили запити в усі департаменти, які мають на своєму балансі приміщення. Отримали відповіді від департаменту соціальної політики, охорони здоров'я, освіти. Там повідомили, що на своєму балансі не мають приміщень, які мають на фасадах символи комунізму", – повідомив у коментарі кореспонденту vikka.ua директор департаменту архітектури Артур Савін.

Нагадаємо, не так давно обласний Будинок рад після декомунізації прикрасили державною символікою. Раніше голова обласної ради Валентина Коваленко заявляла, що замість знятої радянської символіки нічого додавати не будуть, оскільки державних символів України на Будинку рад цілком достатньо.

Як відомо, 7 липня з ініціативи ВО "Свобода" міська рада ухвалила рішення, що передбачає демонтування символів комуністичного і нацистського тоталітарних режимів у місті Черкаси і заміну їх на державні символи України. Згідно з документом, "декомунізація" приміщень мала б завершитись 24 серпня.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version